De tre första Dreamhack-deltagarna att hitta Mr.X vinner SSD-enheter från Intel. Prispotten är på över 70 000 kronor och här är ledtrådarna.

Vår tredje profil i Dreamhack Summer 2016:s Mr./Mrs. X tävling är en e-sportsprofil som gjort en lång karriär på Counter-Strike-scenen; Marcus ”Delpan” Larsson har gjort sig känd som en av Sveriges mest framträdande CS-spelare, och att hitta honom på Dreamhack kan bli din nyckel till att vinna påkostade SSD-enheter från Intel.

Mr./Ms X #3- Hitta Marcus ”Delpan” Larsson

delpanMarcus är en svensk CS-profil, och har under sin karriär spelat CS 1.6 och CSGO för bland annat Fnatic, SK Gaming, Lemondogs, Team Property och NiP, och är numera även en aktiv streamer. Nu är han även på plats under Dreamhack Summer, och finns just nu på en hemlig plats på LAN-området. Missa inte chansen att hänga med Delpan och NordicHardware och givetvis möjligheten att vinna galna SSD-enheter!

De tre första som hittar Delpan, säger det magiska ordet: AWP, är garanterad en Intel SSD i finalen som går av stapeln måndagen den 20 juni på Dreamhacks stora scen kl 13.00. Men vi har massvis med Intel-godsaker att bjuda på för er som hittar in till vår profil så ge inte upp hoppet!

Följ NordicHardwares Live-stream på Facebook för att hitta Delpan som är undangömd någonstans på Elmia-området, vad väntar du på – häng med på streamen och glöm inte lösenordet! 😉

OBS! Vår Mr./Mrs. X tävling och finalen för dagens kval går av stapeln på stora scen tidigare under söndagen – kl 13.00.

Annons

1
Leave a Reply

Please Login to comment
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
StefanRödbetan Recent comment authors
  Subscribe  
senaste äldsta flest röster
Notifiera vid
StefanRödbetan
Gäst
StefanRödbetan

Hittar man dreamhacks största musmatta så är han inte långt ifrån.