OBS! Hela denna artikel är en annons av och från Creative
Vad är viktigast för en seriös datorspelare? Det var frågan vi på Creative ställde användare inför utvecklingen av vår nya gamingserie av headsets – Sound BlasterX. Svaren var entydiga, bra ljud, god komfort och en design som inte bara ser bra ut utan faktiskt även håller för hårda tag – möt Sound BlasterX H5 och H3.

Creative Sound BlasterX H5

BlasterX H5 tar täten i BlasterX-familjen med en design och funktionalitet utvecklad efter återkoppling från professionella gamers. BlasterX H5 är först och främst ett väldigt lätt headset och ska med mjuka och löstagbara skumkuddar med läderhölje vara bekväma under både korta och långa spelsessioner, samtidigt som de stänger ute oönskat oväsen från omgivningen. Det flexibla huvudbandet i stål samt aluminiumlegeringen på kåporna gör även H5 extra stryktåligt, en egenskap eftertraktad hos seriösa spelare som stundtals tar ut sina aggressioner på kringutrustningen.

För att nå bästa möjliga ljudkvalité valde vi att satsa på stora FullSpectrum-ljudelement på antingen 50 millimeter som med en vinklad design klarar att leverera ljud i hela det mänskliga örats frekvensomfång och det med hög detaljrikedom. Varje spelare och människa har samtidigt sin egen smak och genom vår mjukvara BlasterX Acoustic Engine Lite kan användare välja mellan olika ljudprofiler för att matcha sina preferenser.

Den bullerdämpande mikrofonen är utvecklad för att ge klart ljud och kommunikation men den är samtidigt löstagbar, smidigt för de gånger den inte används eller om den skulle bli skadad och behöver bytas ut. Likaså är den trasselfria hörlurskabeln utbytbar och gör det smidigt att ta med sig sitt headset på LAN och andra resor. På hörlurskabeln kan du även justera volymen utan att behöva ta dig in i datorns mjukvara.

 

Creative Sound BlasterX H3

BlasterX H3 är lillebror i familjen men bygger på samma grundkoncept som övriga modeller. Målet var att skapa ett prisvärt headset med bra ljudkvalité samt hög stryktålighet. Fullspectrum-ljudelementen på 40 millimeter matchas av en lättviktsdesign i kraftig plast som även gör det möjligt att vika in kåporna för smidig förvaring och enkel transport.BlasterX h3

Som sin storebror H5 kommer H3 med en brusreducerande och löstagbar mikrofon samt en volumkontroller på ljudkabeln. Ljudkaraktären är varm från fabrik men kan matchas efter din egen preferens med den tillhörande mjukvaran med förinställda ljudprofiler.

Både BlasterX H3 och BlasterX H5 är med sina 118 dB/mW några av de mest högljudda headseten i sin klass kan kopplas in till din spelkonsol och smartphone med sin 3,5 millimeters kontakt eller till en PC med den medföljande förgreningskabeln.

Mer information om våra stryktåliga gamingheadset finns att hitta på vår hemsida.

OBS! Hela denna artikel är en annons av och från Creative
DELA

2 KOMMENTARER

  1. Dom ser riktigt trevliga ut.
    Och det ser ut att vara over-ear design vilket jag gillar, för just komfortens skull.
    Det enda som är synd är att dom saknar Bluetooth. Båda anslutningsmöjligheterna vore det bästa. Det kanske inte kommer till användning under ett spel-session, men det är riktigt skönt med BT när sessionen är över och det är dags för R&R.
    Hur som helst kanske man kan leva utan det, för dom ser riktigt bekväma ut och har säkert riktigt bra ljud!

LÄMNA ETT SVAR