OBS! Hela denna artikel är en annons av och från Creative

Sound Blaster Roar 2 är uppföljaren till kritikerrosade bluetooth-högtalaren Roar med en kombination av högkvalitativt ljud och funktioner som dubbla förstärkare, fem element samt möjlighet att använda högtalaren som en mobilladdare. Med Roar 2 levererar vi samma delar i ett 20 procent mindre hölje utan att tumma på ljudkvalitén.

Roar 2 är en bluetoothhögtalare för de kräsna användarna där allt bygger kring det viktigaste i en högtalare – ljudkvalité. Likt sitt äldre syskon utrustade vi Roar 2 med inte mindre än fem element och dubbla förstärkare – ett för diskanterna och ett för bas- och mellanregister. Det 2,5 tum stora baselementet matchs av två passiva radiatorer för att ge maximal basåtergivning. En lösning som är extra viktig i Roar 2 som trots samma komponenter är 20 procent mindre än sin föregångare.

Redan i sitt standardutförande kan Roar 2 leverera ett mäktigt ljudtryck men med sin Roar-funktion kan användare med en enkel knapptryckning höja ljudstyrkan och bredda ljudbilden, ett perfekt trick för partykvällarna. Roar-knappen kan annars användas för att aktivera TeraBass som ökar basen vid låga ljudnivåer, detta utan att överdriva basnivåerna.

Spela in telefonsamtal med din högtalare

Det går att ansluta smartphones, surfplattor, datorer och spelkonsoler eller andra ljudkällor till Roar 2. Micro-USB eller AUX-kabel för trådade anslutningar medan Bluetooth med aptX och AAC-stöd borgar för maximal trådlös ljudkvalité. Vi har även utrustat Roar 2 med en microSD-läsare och integrerad MP3-spelare samt en inbyggd mikrofon som både kan användas för röstsamtal och som en diktafon, eller för den delen spela in pågående telefonsamtal.

nfc

Högtalare och batteripack

Smartphones trivs också med Roar 2 där högtalaren med sitt NFC-stöd kan parkopplas med en kompatibel telefon genom en enkel vidrörning. Den integrerade USB-porten kan även användas för att ladda din telefon och högtalarens batteri på 6 000 milliamperetimmar ska annars räcka för upp till 8 timmars musiklyssning.

Trots en uppsjö av finesser och bibehållen ljudkvalité har vi lyckats krympa storleken på Roar 2 med hela 20 procent jämfört med sin föregångare och är därmed mer portabel än någonsin.

OBS! Hela denna artikel är en annons av och från Creative
DELA

1 KOMMENTAR

  1. Med alla dessa funktioner är det här mer utav en schweizisk armekniv än en högtalare.
    Bra koncept 🙂

    PS. Jo, jag ser att det är en annons. Men man kan inte annat än att ge en eloge till NHW som tillåter kommentarer på annonser.

LÄMNA ETT SVAR