OBS! Hela denna artikel är en annons av och från BenQ Zowie
Medan E-sporten växer ökar även kraven på den utrustning och det material som används. Såhär jobbar vi på BenQ Zowie för att stötta E-sportare.

E-sporten växer så det knakar och på BenQ Zowie är vi extra glada att dedikerade och seriösa datorspelare får den uppmärksamhet de förtjänar. Zowie har under snart ett decennium utvecklat hårdvara och tillbehör dedikerat för tävlingsinriktad e-sport. Anledningen till detta är ganska enkel, våra produkter är utvecklade med hjälp av professionella spelare som endast fokuserar på maximal prestanda och prestation.

Saker du inte kommer att få se i en BenQ Zowie-produkt

Alla spelare har sina preferenser och alla tillverkare har sina egna visioner och målsättningar med sina produkter. BenQ Zowies vision är att sträva mot perfektion och vi kände tidigt att detta görs bäst genom att fokusera på det viktiga i våra produkter – de som förbättrar din spelupplevelse. Vi börjar med vad du aldrig kommer att få se i en BenQ Zowie-produkt:

  • Meningslös design eller omotiverad estetik
  • Prestandapåverkande mjukvara
  • RGB-belysning och ljuseffekter som inte hjälper dig att prestera bättre

“Less is more”

Hos BenQ Zowie är vi av åsikten att det välbekanta uttrycket “less is more” matchar väl med en e-sportares vardag. Ett mantra som använts i utvecklingen av våra gamingmöss, som enligt oberoende undersökningar används av närmare 50% (!) av alla professionella e-sportare.

BenQ Zowie MiceEfter attt vi slog oss samman med skärmtillverkaren BenQ har vi tagit detta arbetssätt vidare till skärmmarknaden. Förutom våra egna medarbetare, som många spelat professionellt, lyssnar vi på er spelare och fokuserar på de funktioner som efterfrågas.

240 Hertz och DyAc för e-sportskärmar

Hög bildfrekvens och följsamma rörelser är något som de flesta spelare anser vara kritiskt i blixtsnabba e-sportspel som Counter-strike: Global Offensive och Overwatch. Detta tacklade vi genom att utveckla marknadens första 240 hertz skärm samt vår exklusiva skärmteknik DyAc (Dynamic Accuracy). DyAc minimerar suddighet i bilden vid snabba rörelser för en jämnare spelupplevelse och gör detta helt utan behov av extra mjukvara.

Fokus ska alltid vara på din prestation och inte på att skapa en produkt som med onödiga funktioner eller effekter får dig att tappa fokus. Detta går igen i våra produkters ofta mörka och stilrena designspråk. Ett högst medvetet val i synnerhet på skärmmarknaden. Allt från skärmkepsar till specialanpassade skärmramar utvecklas för att minska störande reflektioner och helt enkelt låta dig som spelare fokusera på att just spela.

BenQ Zowie XL2735 med skärmkepsar och mattsvart färg för att minimera reflektioner.

Har du egna tankar och idéer?

E-sport fortsätter att växa och utvecklas och på BenQ Zowie kommer vi att fortsätta satsa på produkter för seriösa spelare och e-sportare. Precis som för dig som e-sportare krävs det kontinuerligt och hårt jobb för oss som tillverkare att ligga i framkant. Dina och andra e-sportares feedback är en nyckelingrediens för våra framtida produkter. Har Du egna idéer och tankar kring vilka funktioner och produkter du vill se från BenQ Zowie? Tveka då inte att höra av dig till oss eller i kommentarerna och dela med dig av din egen e-sportsvision.

OBS! Hela denna artikel är en annons av och från BenQ Zowie
DELA

Leave a Reply

1 Kommentar på "Så satsar BenQ Zowie på E-sport"

Notifiera vid
avatar
Sortera efter:   senaste | äldsta | flest röster
thompax
Medlem

Omrons och 3330/3360 är väll ett måste idag..

wpDiscuz