OBS! Hela denna artikel är en annons i samarbete med Roccat
En mus är inte den andra lik. Med Kone matchar Roccat en gamingoptimerad optisk sensor – Owl-Eye – med passformen på din hand.

Owl-Eye är den nya optiska sensorn från renomerade PixArt, som modifierats efter Roccats krav. Resultatet är en sensor som känns rappare och följer dina musrörelser på skärmen med perfekt precision. 9/10 professionella gamers väljer ett DPI under 2 000 på grund av den Roccat Owl-Eyeoönskade smoothing som sker vid högre DPI-tal – i alla sensorer. Roccat-proffs gör samma sak.

När Roccat utvecklade Owl-Eye fokuserade de på precision och responsivitet inom det gyllene intervallet 400 – 3 000 DPI. Men självklart kan även soffspelare som gillar stora upplösningar eller de som älskar rappa reflexskott förlita sig på att Owl-Eye även presterar bra vid ett DPI på upp till 12 000, och dess upplyftningsavstånd kan konfigureras i Swarm tack vare den Roccat-utvecklade kontrollenheten för avstånd (DCU).

Roccats nya möss i Kone-serien är gjorda för att leverera Owl-Eye-prestanda och samtidigt ligga skönt i handen. Både för dig som har lite större hand och dig som är lite nättare.

Roccat Kone EMP – FPS-gaming med extra allt

Kone EMP är en lite större mus med tydligt spelfokus. Kone EMP lämpar sig bäst för dig med stora till mellanstora händer som söker en pålitlig kompanjon för långa FPS-sessioner men som samtidigt inte vill tumma på prestanda, funktioner och byggkvalité. Musen har innovativa funktioner som easy-shift och en kraftfull mjukvara i form av Roccat Swarm.

Roccat Kone Pure – ren spelglädje

Kone Pure är det mer nedtonade och minimalistiska syskonet. Den erbjuder samma insida men ett enklare utförande. Kone Pure är lättare än EMP och mindre belysningsmöjligheter. I gengäld är den mer lättmanövrerad och passar dig med lite mindre händer eller aggressivt musgrepp. Så om det är insidan som räknas och du inte vill tumma på prestanda, vikt och byggkvalitét så kan Roccat erbjuda dig lösningen i form av Kone Pure. Den senaste tekniken i ett litet och nätt format, redo för dina hektiska CS:GO-matcher och långa LAN-kvällar.

Testa själv vilken som passar dig med hjälp av vårt test: Roccat Kone, vilken är rätt för mig?

 

 

OBS! Hela denna artikel är en annons i samarbete med Roccat
DELA

Leave a Reply

Var först med att kommentera!

Notifiera vid
avatar
wpDiscuz