OBS! Hela denna artikel är en annons av och från HyperX
Maximalt med funktionalitet och prestanda – minimalt med extravikt. HyperX Alloy FPS är ett kompakt gamingtangentbord för FPS-spelare på LAN.

Vi på HyperX är av åsikten att gamingtangentbord inte ska behöva se ut som ett rymdskepp eller ta lika stor plats som ett på skrivbordet. Många spelar idag inte bara hemma framför datorn utan tar även med sig datorn på LAN eller hem till kompisen över helgen. Med vårt mekaniska gamingtangentbord HyperX Alloy FPS har vi lagt all vår energi på att skapa ett välpresterande mekaniskt gamingtangentbord. Samtidigt är designen, från den estetiska till den funktionella, utvecklad för att även göra Alloy FPS till ett tangentbord du även lätt kan bära med dig.

HyperX Alloy FPS följer gärna med på DreamHack

Alloy FPS tillverkas som namnet avslöjar kring en fast stålram. Metallegeringen är stabil och hållbar samtidigt som vi gjort vårt yttersta för att kapa onödigt material. Trots att vi bibehåller numpad-tangenterna, för att blidka de MMO-spelare som använder dessa, är måtten på tangentbordet väldigt kompakta.

Vi skeppar Alloy FPS med ett matchande resefodral för att skydda och lagra tangentbordet när du är på resande fot. Samtidigt som en avtagbar USB-kabel minskar risken för kabelskador samt minskar trasselfrustrationen när det är dags att sätta upp sitt system. Med datorn på plats finns det även en smidig snabbladdningsport upptill på tangentbordet. Då att du kan ladda din smartphone snabbt och utan att behöva fajtas med kabelhärvan under lastpallarna på DreamHack.

Cherry MX-brytare och strukturtangenter

hyperx-strukturtangenterEtt gamingtangentbord vore samtidigt inte värt sitt namn om det inte kom med rätt komponenter. Vi har för Alloy FPS valt Cherry MX mekaniska brytare som garanterar 50 miljoner knapptryckningar. De svarta tangenter matchas med en röd justerbar bakbelysning samtidigt som WASD-klustret kan bytas ut mot röda strukturtangenter för bättre fäste och känsla. Tangentbordet har även ett dedikerat spelläge, stöd för 100% anti-ghosting och full N-tangentsrollover. Vilket betyder att du aldrig ska behöva vara begränsad av tangentbordets reaktionstid – bara din egen.

Alla som själva vill testa HyperX Alloy FPS i sin rätta miljö är varmt välkomna till vår monter på DreamHack Winter 2016.

Här hittar du HyperX Alloy FPS!

OBS! Hela denna artikel är en annons av och från HyperX

Leave a Reply

Var först med att kommentera!

Notifiera vid
avatar
wpDiscuz