OBS! Hela denna artikel är en annons av och från Netgear
Dålig räckvidd, förvirrande installation och skrymmande design är synonymt med Wifi-nätverk och routrar. Nu vill vi bryta trenden.

Det är inte alla konsumenter som behöver eller drar nytta av de absolut kraftfullaste Wifi-produkterna på marknaden. På Netgear bestämde vi oss för att, en gång för alla, försöka lösa de kanske största problemen med dagens Wifi-nätverk – att få det både enkelt och heltäckande.

Netgear Orbi har utvecklats under flera år och hela vägen efter principen att ett Wifi aldrig är så bra som när det bara fungerar. Med Orbi satsade vi på en stilren och vardagsrumsvänlig design. Alla Wifi-produkter mår bäst i en öppen miljö och Orbi kan du placera på TV-bänken utan att den, eller din bättre hälft, skäms.orbi-rbr50_lifestyle_familyVardagsrumsvänlig är även installationen. Det krävs ingen dedikerad mjukvara för att installera och konfigurera ditt Orbi-system. Allt du behöver är en mobiltelefon eller en dator och några minuter för att följa den enkla guiden. Hjälp på traven får du även av Orbi-enheternas LED-ljus som tydligt visar när du har en bra koppling.

Tri-band för maximal räckvidd och prestanda

Varje Orbi-system består av två enheter som i själva verket kan ses som två separata kraftfulla Wifi-routrar. Trots att vi ville göra Orbi snyggt och enkelt ville vi inte offra prestanda. Orbi och dess satellit-enhet har en dedikerad trådlös höghastighetsmotorväg mellan sig med upp till 1 733 Mbps i överföringshastighet. Vilket räcker för att hålla mängder med datorer, smartphones och andra wifi-produkter nöjda. Det gör även att du kan täcka upp till 350 kvadratmeter med ett snabbt och heltäckande Wifi-nät. Perfekt för hus med flera våningar eller en stor lägenhet.orbi-rbk50_lifestyle_livingroom

Alltid samma nätverksnamn

Även om Orbi består av två enheter för att maximera räckvidd och prestanda är det inget du som användare behöver tänka på. Orbi använder ett gemensamt nätverksnamn oavsett med vilken frekvens eller mot vilken enhet du kopplar dig. Det ska helt enkelt bara fungera.

Pål Vatneberg med Netgear Orbi

Vi på Netgear är stolta över Orbi och hoppas att även du vill ge vårt nya Wifi-system chansen. Det bästa som kan hända är att du helt enkelt slutar tänka på ditt Wifi efter att du installerat Orbi. Då har vi nått vårt mål.

Mvh,
Pål Vatneberg, säljchef Netgear Norden

Hitta Netgear Orbi hos din återförsäljare på Prisjakt.se.

OBS! Hela denna artikel är en annons av och från Netgear

 

DELA

Leave a Reply

Var först med att kommentera!

Notifiera vid
avatar
wpDiscuz