OBS! Hela denna artikel är en annons av och från Buffalo
På Buffalo levererar vi kompletta och kostnadseffektiva lagringslösningar men även en personlig kontakt och riktig support.

Hej! Titta här nere i sidfoten. Det är Daniel. Han är Buffalos svenska kontaktperson.

Du kan ringa Daniel om du funderar på en ny NAS. Till exempel en ur Buffalos nya serier 3010 och 5010.

3010- och 5010-serien är en ny familj med nätverkslagring för små och medelstora företag. De är faktiskt Buffalos största produktlansering på sju år. Funktion, säkerhet och prestanda är på enterprise-nivå, men priserna är betydligt lägre än vad du normalt får betala för det.

Våra NAS:ar brukar inte få problem, heller. Men skulle en hårddisk gå sönder, ringer du bara Buffalos support. Så fixar de en ny disk på 24 timmar. Det tycker vi är bra kundservice.

 

Buffalo TS5410RN
Buffalo TS5410RN

Välj desktopmodell eller rack från Buffalo

Buffalos 3010 och 5010 finns i många storlekar och utföranden, som desktopmodell eller rack. De är snabba, pålitliga och funktionella. Till exempel har de stöd för 10 gigabits ethernet, som gör att företagets data pumpas runt i extremt hög hastighet.

Buffalo TS5210DN
Buffalo TS5210DN

Anställda som vill jobba på distans kan självklart göra det, då enheterna har fjärråtkomst med avancerade funktioner. Välj själva vilka klienter som är bäst för era syften. Mac, Windows, Linux – Buffalos NAS:ar fungerar med alla plattformar och stödjer alla relevanta protokoll.

Säkerheten är hög, med duplexmjukvara och stöd för en rad olika RAID-arrays. Du kan ha precis det lagringsupplägg som företaget behöver, med redundans och backup.

NAS med förinstallerade diskar ger extra garanti

Buffalo 3010 och 5010 säljs som populerad NAS. Det innebär att diskarna är förinstallerade från fabrik. Det är smidigt för dig, som gör hela köpet med bara en kontaktyta. Vi testar samtliga hårddiskar noggrant under 48 timmar, för att säkerställa att diskarna från fabrik håller måttet. Det låter oss också erbjuda en generös garanti.

Buffalo TS3210DN
Buffalo TS3210DN

Om det skulle blir något fel på en hårddisk inom tre år, byter vi ut den inom 24 timmar. Det lovar vi. Det spelar ingen roll om ni sitter i ett lager i Malmö eller ett kontor i Sollefteå. Vi kallar det VIP-service.

buffalo_daniel
Daniel Jonsson, Nordic Sales Manager Buffalo Technology
Buffalo Tel: +46 705 353636
Mailadress:
Kontakta på Webb

Något annat vi lovar är att du alltid får snabb service om något händer. Du kan kontakta oss antingen via hemsida eller telefon. Snabb, pålitlig kontakt med leverantören ger nämligen trygghet till kunderna. Inte bara inför köp utan under hela ägandet.

En bra NAS är en som står och tuggar, år in och år ut. Och om det skulle hända något kan den snabbt och enkelt servas. På det viset är det ingen skillnad på IT-utrustning och grävskopor. Det är utrustning som ska hjälpa er att uppnå affärsmålen och ha så lite ”down time” som möjligt. Svårare än så är det inte.

Slå Daniel en signal så berättar han mer om Buffalo 3010- och 5010-serien.

csm_populatednas_icon_savetime_3f318db399Spara Tid

Buffalo NASar är enkla att använda, plug-and-play-lösningar sparar värdefull tid och ansträngning. Opopulerade NASar kräver hårddiskinstallation, RAID-konfiguration, och en paritetskontroll: och de senare två tar så lång tid som 10 timmar per TB lagringsutrymme. Buffalos populerade NASar är klara att använda inom några minuter – kräver endast att du tar den ur lådan, ansluter den till el-uttaget, ditt nätverk och trycker på “power”-knappen.

Spara in på Krångelcsm_populatednas_icon_savehassle_365e441e4c

Buffalo NAS är fullt populerad med speciellt utvalda, kompatibilitets-testade hårddiskar. Bespara dig besväret att behöva leta efter kompatibla hårddiskar för din NAS och konfigurationen av ett RAID-system. Få allt på ett bräde och var säker på att allting fungerar. Med en leverantör av systemet är det också bara en hand för serviceärenden och support.

csm_populatednas_icon_savemoney_393eeee8ffSpara Pengar

Buffalo NAS erbjuds till ett bra pris-mot-prestanda förhållande redan från start. Tid är pengar – så spendera mindre tid och arbetskraft på set-up och förvaltning av NASen, det sparar tid, arbete och kostnader.

OBS! Hela denna artikel är en annons av och från Buffalo
DELA

Leave a Reply

Var först med att kommentera!

Notifiera vid
avatar
wpDiscuz