OBS! Hela denna artikel är en annons av och från Microsoft

Du kan göra mer än du anar med din smartphone idag och med det vikbara tangentbordet Universal Foldable Keyboard förvandlar du din mobila enhet till ett bärbart kontor.

Smarta telefoner och surfplattor är kraftfullare än någonsin och med vårt Windows-operativsystem finns det få begränsningar för vad du kan göra med din telefon eller platta. Du kan arbeta med samma applikationer på din telefon som på din dator och genom molnlagring kan du synkronisera ditt arbete vart i världen du än befinner dig.

Den sista pusselbiten för att göra din smartphone eller surfplatta till en fullt produktiv enhet är hur du som användare interagerar med enheten. Alla kraftfulla kretsar eller funktionsrika mjukvaror i världen står sig platt när du inte har ett smidigt sätt att använda dig av dem.

Med Universal Foldable Keyboard har vi på Microsoft tagit fram en produkt specifikt utvecklad för dig som vill få ut det mesta av din mobila enhet. Tangentbordet är litet och smidigt att bära med sig tack vare sin ihopvikbara design. Det kan samtidigt anslutas helt trådlöst med Bluetooth 4.0 till två produkter samtidigt och på ett ögonblick förvandla din mobila enhet till ett stationärt kontor.

Väl uppvikt har tangentbordet en fullstor tangentsats med spillskyddad design och gör det betydligt lättare att svara på e-post, skriva längre uppdateringar på Facebook eller chatta med vänner och arbetskollegor på Skype.

Universal Foldable Keyboard går samtidigt att användas även med Ios eller Android-enheter och har en batteritid på upp till 3 månader. Väl ihopvikt mäter tangentbordet 5 millimeter i profil och får plats i de flesta handväskor eller jackfickor. Perfekt för dig som är trött på en fullstor bärbar dator när du är på resande fot.

OBS! Hela denna artikel är en annons av och från Microsoft

Lägsta pris på Prisjakt.nu

DELA

LÄMNA ETT SVAR