I samband med E3-mässan som är i full gång så har utvecklaren Bioware visat upp sitt kommande actionspel kallat Anthem

I Anthem så axlar spelarna rollerna som så kallade “frilansare”, i en fientlig värld där människan kämpar för att överleva. I denna värld så är det upp till frilansarna att utföra uppdrag utanför den skyddade staden som är människans sista befästning för att se till att mänskligheten överlever.

Till sitt förfogande har spelare en rad olika bepansrade dräkter att välja mellan, dessa kan sedan uppgraderas enligt spelarnas vilja för att anpassa dessa till den spelstil som varje individuell spelare har.

För att ta sig runt i spelvärlden så är dessa dräkter utrustade med jetpacks som låter spelare röra sig fortare framåt till fots, flyga och även ta sig fram under vatten.

Av den bit gameplay som visades upp under spelets officiella avtäckning så kan vi även se att man kan få tillgång till ny utrustning genom att plocka upp det som besegrade fiender lämnar efter sig. Samt att spelet har ett dynamiskt vädersystem som sägs ska kunna ändra hur spelare får ta sig fram i spelvärlden och på så sätt hitta nya äventyr som man annars kanske inte hade upptäckt.

Något exakt lanseringsdatum för Anthem angavs inte, men någon gång under 2018 ska lanseringen ske.

Lägsta pris på Prisjakt.se

DELA

Leave a Reply

1 Kommentar på "Spana in gameplay för Anthem – Biowares kommande actionspel"

Notifiera vid
avatar
Sortera efter:   senaste | äldsta | flest röster
flipdiving
Medlem

This page gives you a lot of information. Thank you!
nodejs quiz , bottle flip

wpDiscuz