Slutspurten är över och vinnaren NordicHardwares moddningstävlingen är utsedd. Med flera tunga bidrag var det ingen lätt match att utse vinnaren men med hjälp av er medlemmar och era röster har vi till slut lyckats kröna en vinnare som trots ett tajt startfält knep en välförtjänt förstaplats.

År 2014 avslutades med dunder och brak och här på NordicHardware avrundade vi året med den absolut sista tävlingen. Sista, men även den första av sitt slag. Sex finalister som alla hade något unikt att bjuda på, och som givetvis kräver unika vinster. Vi vill först tacka alla deltagare som med stor entusiasm visat omvärlden hur mycket mer man kan få ut av sin dator, men även alla medlemmar som har röstat fram vinnaren.

Resultaten höll jämna steg från start mot slut, men i slutändan blev det ett bygge som stack ut lite mer i mängden. Grattis till Lucas ”Auxilium” Gardebrand som med sitt projekt Arctic tar hem förstapriset i form av den unika Adroid-telefonen LG G Flex. Från skiss till verklighet har du lyckats med ett välplanerat bygge, samt med en handfull kreativitet som bevisas i både antal röster och bilder. Grymt jobbat!

moddtavling_arctic

Som en god avslutning av år 2014 och ett varmt välkomnande av 2015 så ville vi i redaktionen lyxa till det lite i form av en bonusvinnare. Bonusvinnaren utsågs av oss i redaktionen och priset bestod av ett litet chassi med stora möjligheter. Corsair Carbide Air 240 som vi förhoppningsvis kommer få se mera av i ett nytt projekt.

Grattis iHannes med din Singularitet. Du har lyckats få till ett iskallt bygge där det mesta syns, och på ett litet annorlunda sätt planerat innandömet än vad de flesta vardagligt folk skulle göra. Att tänka utanför lådan kan i flera fall sluta illa, men får man till en snygg layout så bör det absolut synas i sin helhet, och med det har du lyckats bra.

moddtavling_singularitet

Givetvis vill vi tacka för alla andras bidrag som har skickats in. Samtliga projekt har varit trevliga att läsa och inte minst att se – alla bidrag höll toppnivå!

För er som missat tävlingens utgång eller alla bidrag så går det att läsa den i helhet på forumet – Dela med dig av ditt datorbygge och vinn unika telefonen LG G Flex!

Klart intressant läsning för er som själva vill börja modda och få inspiration till era egna projekt – Lita på att det inom kort dyker upp fler liknande tävlingar här på NordicHadware så missa inte chansen att lägga in ditt eget datorbygge i forumet!

Annons

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid