SSD-Bonanza är över för denna gången och med ett tiotal artiklar kring vår tids och framtidens häftigaste lagringsteknik är det nu dags att även knyta ihop säcken för vår stora SSD-tävling. Tillsammans med Intel tävlade vi ut några av marknadens kraftfullaste och mest påkostade SSD-enheter och nu korar vi tre lyckliga vinnare.

Intel 750 1200GB var en av de störst lysande stjärnorna på SSD-himmeln under 2015 och är fortfarande en av de absolut snabbaste enheterna på konsumentmarknaden. I vår stora SSD-Bonanza valde Intel att stödja vår satsning och er medlemmar med SSD-enheter värda totalt närmare 19 000 kronor. För att ta del av prispotten krävdes det att man svarade på två Intel 750-relaterade frågor där den första handlade om 1,2 terabyte modellens resultat i Svenska SSD-guiden. Svaret var att Intel 750 1200GB presterade 2 113 megabyte per sekund och att den snabbaste SATA-anslutna SSD-enheten i samma test levererade 518,33 megabyte per sekund (Transcend SSD370 512GB).

Den andra frågan var relaterad till Intels cashback-kampanj där man som mest kunde få 420 kronor tillbaka vid ett köp av en Intel 750 SSD, i det fallet 1200GB-modellen.

Det var många av er deltagare som lyckades pricka rätt på våra frågor och slutligen fick vi gå igenom de närmare tusentals motivationer som skickats in och välja ut tre lyckliga och värdiga vinnare.

1:a pris – Intel 750 1200GB

Vinnare: Mikael Rönnberg

Motivering: ”Knöla in den i min ESXi whitebox & lägga krävande vm:s på den. Sedan skulle jag skicka löpande performancedata till serverteknikerna på jobbet tills de börjar gråta sig till sömns.”

2:a pris – Intel 750 400GB

Vinnare: Kylie Larsson

Motivering: ”Mannen min sliter verkligen varje dag. Visa honom att han uppskattas vill jag. Med en SSD som utför snabbare funktioner. Kan han äntligen få utlopp för kreativa passioner.”

3:e pris – 2x Intel 730 240GB

Vinnnare: Dennis Andersson

Motivering: ”Jag hade tänkt sätta in den i datorn jag håller på att spara till och bygga i hemlighet för att sen ge till min dotter i födelsedagspresent. En framtida gamer!”

Ny chans att vinna en Intel 750 800GB!

Stort grattis till alla vinnare och tack till alla som deltog, håll ögonen öppna för fler tävlingar framöver på NHW och missa inte chansen att vinna en Intel 750 800GB SSD genom att registrera dig på Sveriges första dedikerade communitysajt för moddare – SMPC.se.

Annons

5
Leave a Reply

Please Login to comment
5 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
LoppanHAnton KarmehedTobias lindahl Recent comment authors
  Subscribe  
senaste äldsta flest röster
Notifiera vid
Medlem
tal666

Grattis till Alla Vinnarna !

Tobias lindahl
Gäst
Tobias lindahl

Ha en fantastisk dag ❤️

Medlem
tal666

Till NordicHardware… Jag har ingen aning om Varför och jag ”Gör inget själv” för att hindra, rensa eller förändra… MEN när man skall Logga in (Via Datorn ) och webbläsaren inte ”kommer ihåg” mina uppgifter och skall logga in… [ och man är lat av naturen..]Så använder jag mig utav ^^logga in med Facebook^^ Tyvärr så… kommer endast denna text då upp:”” Det här kontot är redan registrerat. Om du har glömt lösenordet, klicka på ”Glömt ditt lösenord?” så kommer ett nytt lösenord att skickas till dig.”” Eftersom jag inte glömt bort lösen ord eller gjort något annat än att… Läs hela »

LoppanH
Medlem
LoppanH

Ett stort grattis till vinnarna 🙂