Det är inte bara i testlabbet det flyger produkter fram och tillbaka. Vi fortsätter året med spännande tävlingar och inför nästa tävlingsstart har vi nu utsett tre glada vinnare i vår  senaste tävling med Be Quiet!. Tre lyckliga vinnare som snart kan vänta sig ett stort men tystlåtet Silent Base 800 chassi i farstun.

Ett stort grattis till våra lyckliga vinnare Jessia Lundvall, Niklas Artan och Jonathan Dahlström!

1st Be Quiet! Silent Base 800 i valfri färg

Vinnare: Jessica Lundvall med följande motivering – ”Jag sitter idag på en laptop och spelar. Har länge tänkt köpa en stor burk men om man bara får skalet så blir det av. 🙂 Peppad liksom! Kan tillägga också att min laptop är ju inte den bästa. Vart på lagning 2 ggr för kylsystemet :/”

1st Be Quiet! Silent Base 800 i valfri färg

Vinnare: Niklas Artan med följande motivering – ”Min sambo ogillar det faktum att min dator låter som ett riktigt argt Boeing 777.”

1st Be Quiet! Silent Base 800 i valfri färg

Vinnare: Jonathan Dahlström med följande motivering – ”För jag har tänkt att köpa detta chassi men plånboken har sagt stop så de här är min enda chans att få chassit från mitt favorit märke bequiet”

Till er som missade prispallen denna gången kan vi med glädje meddela att nästa tävling dyker upp inom kort, så håll ögonen öppna på NHW och vår Facebook-kanal!

Annons

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid