Den 26-27 april är det dags för Dreamhack Open i Stockholm och med en prispott på totalt 175 000 kronor där några av de bästa Star Craft II-spelarna i världen drabbar samman. Nu ger vi i samarbete med Logitech er läsare chansen att vinna egna entrébiljetter till tävlingen.

Dreamhack Open är en stor internationell spelturnering som får sin start i Globen Annexet den 26 april. Turneringen kommer att spelas i Star Craft II: Heart of the Swarm och totalt kommer 96 spelare ställa upp under tävlingen i Stockholm där vinnaren kammar hem ett förstapris på 60 000 kronor. Startfältet är en respektingivande samling av proffs- och amatörspelare från världens alla hörn, bland annat kommer man kunna följa fjolårets vinnare och svenskproffset Marcus ”ThorZaiN” Eklöf under tävlingen.

Läs mer information om Dreamhack Open 2013 i Stockholm

open2

(Fotograf: Helena Kristiansson/eSportPhoto.com)

Logitech G är en av sponsorerna till turneringen och vill nu dela med sig av totalt 10 entrébiljetter till fem lyckliga vinnare. Varje vinnare kommer få två biljetter, en för sig själv och respektive/bekant, till ett totalt värde av 548 kronor.

Tävlingsregler:

För att delta i tävlingen och få en chans att vinna biljetter till Dreamhack Open gäller följande;

  1. Svara på frågan; Vad är Logitech G´s nya slogan?

  2. Motivera varför du och din vän ska vinna.

Ledtråd till tävlingsfrågan går bland annat att hitta på Logitech G:s Instagram-konto som ni hittar här. Tävlingssvaren skickar du i ett mail till redaktionen@nordichardware.se med tillhörande kontaktuppgifter.

De fem vinnarna kommer att utses den 24:e april och kommer att kontaktas över e-post för mer information. Mer information om biljetterna finns på Ticnet.se där man även kan beställa egna biljetter till spelturneringen.

Följ Nordichardware på Facebook och Twitter för mer information och tävlingar framöver!

Annons

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid