AMD:s processorer med inbyggd grafik har fått stor uppmärksamhet i media, och nu tävlar NordicHardware i samarbete med AMD ut en dator baserad på just en sådan. Ta chansen och vinn en ASUS X53T med AMD:s Lynx-plattform och Dual Graphics-teknik.

Vi fick för en tid sedan en dator av AMD för att testa på deras mobila plattform, närmare bestämt X53T från ASUS. Förutom deras A6-3400M-processor med inbyggd grafik, hittar vi ett diskret grafikkort i form av Radeon HD 6650M som fungerar ihop med processorn med hjälp av CrossFire-tekniken Dual Graphics.

Datorn i fråga har varit runt hos flera framstående medier i Norden, och har fått stå modell på flera olika typer av föreställningar och mässor. Trots datorns historia och användning hos AMD är den fortfarande i ett mycket bra skick. Nu väntar den på att få pensioneras hos en av våra läsare, och vi har valt att tävla ut den på ingen annan plats än NordicHardwares forum!

För att få chansen att vinna ASUS X53T, skriv en motivering i forumtråden vi länkat till ovan (Maximalt 50 ord). Varje användare som deltar måste ha minst fem foruminlägg innan tävlingens slut den 22 april klockan 18:00. Vi har bestämt att man ska ha minst fem foruminlägg för att premiera våra trogna och aktiva medlemmar på NordicHardware. För de som är nya på NordicHardwares forum så räknas inte spam eller icke-konstruktiva för att kvalificeras att vinna datorn.

Vid tävlingens slut kontaktas vinnaren via PM. Vinnaren har en vecka på sig att svara på meddelandet, efter en vecka utan svar drar vi en ny vinnare. Det är alltså viktigt att hålla koll på inkorgen vid tävlingens slut, då det kan bli just du som vinner datorn!

OBS! Motivering ska skrivas i forumtråden, svar i kommentarsfältet nedan godkänns inte för att deltaga i tävlingen. Tävlingen pågår till den 22 april klockan 18:00.

Annons

3
Leave a Reply

Please Login to comment
3 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
rrobinTintinpege63 Recent comment authors
  Subscribe  
senaste äldsta flest röster
Notifiera vid
pege63
Gäst
pege63

hmm trevligt kan ju löna sig om inget annat 8) 😆

Tintin
Gäst
Tintin

Så hur gick det? Vem blev den lycklige vinnare?

Robin
Medlem
Robin

Ja hur blev det? 🙂