Vår decembertävling med MSI rusar vidare och vi är nu framme vid den andra av tre frågor. I prispotten ligger allt från grafikkort och moderkort till t-shirts och vattenflaskor från den taiwanesiska komponenttillverkaren. Den andra frågan behandlar en välkänd kylteknik, heatpipes.

MSI:s decembertävling avslutas den 19 december och vinnaren kommer fylla på under granen med ett färskt MSI N560GTX-TI TWIN FROZR II/OC grafikkort, men med både moderkort och lite extra tillbehör finns det fler trevliga priser att dela på. 

Tävlingen består av tre delfrågor, varav ni kan hitta den första här, som presenteras på NordicHardwares Facebook-sajt. Mer information om tävlingen och priserna finns att hitta på tävlingssidan, reglerna lyder som följande;

  • ”Gilla” NordicHardwares och MSI:s sidor på Facebook
  • Svara rätt på de MSI-relaterade frågorna vi publicerar på vår Facebook-sajt de närmaste veckorna.
  • Skriv en kort kommentar (Max 30 ord) till varför Du förtjänar att vinna fina priser från MSI! Skicka kommentaren med personuppgifter till vinn@nordichardware.se innan den 19:e december (Endast en motivering per tävlande!)

Den andra tävlingsfrågan hittar ni här!

OBS! Ni kan svara på tävlingsfrågorna i vilken ordning ni vill eller när ni vill fram tills den 19 december när tävlingen avslutas, men alla måste vara rätt besvarade för att få en chans att vinna. Den tredje tävlingsfrågan presenteras under nästa vecka. 

MSIN560GTXTwinFrozrII

Annons

1
Leave a Reply

Please Login to comment
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Tobberian Recent comment authors
  Subscribe  
senaste äldsta flest röster
Notifiera vid
Tobberian
Medlem
Tobberian

Gillar inte detta.