Redaktionen fortsätter att tugga sig igenom grafikkort i testlabbet och öppnar nu för live-sända frågestunder och ställer frågan – är detta något som faller er läsare i smaken?

Under våra tester av livesända reportage från Dreamhack Summer 2016 fick vi inte bara mycket positiv respons på konceptet med just livesändning. Det dök också upp oväntat många frågor och diskussioner om grafikkort i livechatten.

Med redaktionen på hemmaplan igen tänkte vi därför passa på att fråga er läsare om satsningen på livesända frågestunder med redaktionen är något att satsa på framöver. Närmast till hands en livepanel om Geforce GTX 1080 och Geforce GTX 1070 som går varma i testlabbet för närvarande.

Svar på läsarfrågor i NH-Live

Grundtanken är att livepanelen ska bli ett komplement till våra djupa tekniska recensioner och tester där redaktionen kommer att tala mer fritt och personligt om sina erfarenheter. Men även kunna svara direkt på frågor från er läsare som följer sändningen.

[yop_poll id=”2″]

Därför frågar vi nu dig som läsare och tittare, är detta en satsning värd att lägga tid på och om svaret är Ja – kom gärna med egna konkreta tips och idéer. Allt från sändningstid, plattform, programlängd och innehåll tas i beaktning.

NH-Live!
Vad tycker du livesändningar från NordicHardware ska innehålla?
Geforce GTX 1080 på Prisjakt.se

Rubrik

Annons

1
Leave a Reply

Please Login to comment
1 Comment threads
0 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
S0urcerr0R Recent comment authors
  Subscribe  
senaste äldsta flest röster
Notifiera vid
S0urcerr0R
Medlem
S0urcerr0R

Fokus på att vara lite ”underground”, och därmed ”leka” med nördiga projekt. Det kan nämligen bli svårt att fylla en frågestund med ett tema, så varva därför med ovanstående så får ni garanterat en del att snacka om, samt en klistrad publik. Lek kan innebära allt ifrån att helt random mäta siffror från en RPi mot en NUC, till att visa upp coola moddar av datorer, mobiler och programvara. Känner ni nån som pimpat sin bil med datorutrustning så faller väl det också inom det – lite foton/video och kanske en intervju. Kanske lite diskussion/spekulation om nya säkerhetsluckor, olika operativsystem… Läs hela »