Teknikåret 2015 börjar nu få upp farten och efter en rivstart med elektronikmässan CES i Las Vegas i bagaget är det nu återigen fullt fokus på produkttester i Sveriges största testlabb för datorprodukter. Med hundratals testade produkter och snart ett tiotal omfattande köpguider siktar vi nu framåt och öppnar upp dörrarna för förstärkning i testlabbet.

NordicHardware fortsätter att sikta framåt med sina omfattande produkttester och lägger ribban högt för 2015 med ett fokuserat arbete på en nyutvecklad webbplats, ett rejält utbyggt och uppgraderat testlabb samt fler konsumentköpguider än någonsin.

Redaktionen som redan idag leverar hundratals testade produkter varje år kommer utökas under året med målet att täcka fler produktområden med djupa produkttester och detaljerade köpguider. Tillsammans med arbetet bakom kulisserna är det nu dags att utöka den redaktionella styrkan på NordicHardware och vi söker nu Dig som är intresserad av att testa och detaljstudera de nya dator- och teknikprodukter som lanseras kontinuerligt på marknaden men även Dig som har benhård koll på marknaden och är flink på tangentbordet för dagliga uppdateringar till våra kunskapstörstande läsare.

Öppna positioner på NordicHardware.se.

  • Produkttestare och skribent inom specifika produktområden (Ex. Grafikkort, CPU, surfplattor m.m)
  • Nyhetsskribent för tätt samarbete med nuvarande redaktion
  • Video- och bildredigerare med intresse inom teknik och viljan att utveckla sina kunskaper

För att bli en del av NordicHardwares redaktion krävs goda tekniska kunskaper om de produkter man testar samt skriver om, goda kunskaper inom det svenska språket och skrift, samt inte minst ett brinnande intresse för teknik och gott om fritid!

Testare, skribenter och medarbetare i Malmö- och Stockholmsområdet uppskattas, men alla med rätt egenskaper oavsett geografiskt läge är varmt välkomna att höra av sig!

Skicka ett mail till redaktionen(@)nordichardware.se med en kort presentation av dig själv och utveckla ditt intresse av att skriva för NordicHardware. I dagsläget handlar det främst och hobby och frilanstjänster men kontakta gärna redaktionen för närmare information.

NHW-skribenterVäl mött och välkomna! 🙂 /Malmö-redaktionen

Annons

2
Leave a Reply

Please Login to comment
2 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
S0urcerr0R Recent comment authors
  Subscribe  
senaste äldsta flest röster
Notifiera vid
Medlem
Wargreymon

Ååååååååååååååå, fasen vad sugen man känner sig.

S0urcerr0R
Medlem
S0urcerr0R

Ja, det vore hur kul som helst att dra ett strå till stacken! Om man duger på skriftlig väg så att säga.
Jäkligt trist för mig dock som varit inneboende i ett par år, eftersom det sätter käppar i hjulen för test av stationära krabater. Verkar dock som att egen lägenhet inte längre är allt för långt bort på horisonten. Så då kommer jag inte banga. Finns redan ett par tester jag lovat sen tidigare som jag tänkt hålla när den dagen kommer 🙂