Ett fartfyllt år har nått sitt slut och när vi nu snart lämnar 2011 bakom oss är det med lite vemod, men betydligt mer hoppfullhet för ett nytt och spännande 2012. Vi i redaktionen på NordicHardware vill önska alla våra trogna läsare och medlemmar ett riktigt gott nytt år!

2011 visade sig bli ett spännande år för både NordicHardware som sajt med flera besökarrekord och ett nytt utseende, men även för en transformerande datormarknad där 2010 års satsning på mobila produkter accelererat ordentligt under året som gått. Vi har under året servat våra läsare med de djupaste teknikartiklarna i Sverige inte bara inom vårt traditionella område på datormarknaden utan även på den mobila marknaden där numera smartphones och surfplattor börjar sudda ut gränserna mellan de två marknadssegmenten. Med det stora stöd och uppmuntran vi får dagligen från våra läsare och medlemmar är det nya friska tag som gäller under 2012 och det drar igång redan i början på januari när redaktionen tar sig till Las Vegas. På schemat står den efterlängtade CES-mässan där dator- och mobiltillverkare trängs för att visa upp sina senaste alster.

Under nästa år kommer vi att fortsätta finslipa och utveckla vår webbplats samt bredda vår satsning på produkttester för att Ni, våra läsare, ska få det lättare att hitta rätt i teknikdjungeln. Som en liten extra nyårskaramell har vi i mellandagarna aktiverat TapaTalk för alla forumsanvändare som lättare vill hålla sig ajour i sina mobila enheter och vi planerar bjuda på fler godsaker redan i början på det nya året.

Vi har under 2011 både rosat och risat produkter som varit på besök i testlabbet och om vi får lägga en nyårsönskan ser vi gärna att vi kan hålla Kalkonen inlåst under 2012 och istället få anledning att ge ut desto fler berömmande utmärkelser.

Alla vi i redaktionen på NordicHardware önskar er läsare ett riktigt Gott Nytt år!

Annons

3
Leave a Reply

Please Login to comment
3 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
Swedish BerserkTempel Recent comment authors
  Subscribe  
senaste äldsta flest röster
Notifiera vid
Tempel
Medlem
Tempel

Happy New Year !!!!

Svensken
Medlem
Svensken

Gott nytt år allihopa! 🙂

Medlem
WIRN

Guten rutsch!