Medlemmarna till Sveriges djupaste testande site är antagligen de mest pålästa och kunniga medlemmarna som står att finna i riket idag. Vi har sett att några av våra medlemmar tagit initiativet till att testa prylar själva i forumet, och på grund av deras initiativ har vi därför öppnat en ny forumavdelning!

Mycket tack vare våra medlemmar har vi nått den nivån vi har idag på våra tester genom all den feedback som ständigt kommer in på våra tester och artiklar. Vi har blivit sågade, hyllade, risade och rosade genom åren. Djupare tester ger kunnigare medlemmar och vice versa! Det finns de medlemmar på NordicHardware som tagit initiativet att publicera egna tester av diverse produkter. Vi har därför lagt upp en forumavdelning för ändamålet (och även hittat ett par äldre tester). Glöm inte att ge positiv feedback om ni hittar ett test ni tycker om i den nya avdelningen. För att besöka den nya forumavdelningen följ länken nedan:

Vi ser gärna att fler av våra läsare använder den nya forumavdelningen! Det kan handlar om allt ifrån ett kortare och lättsmällt test av en nyinköpt produkt med bilder och kortare kommentarer, eller att man genom tillverkarkontakter fått tillgång till ny och het hårdvara där man väljer att göra någonting mer ambitiöst. Tester är den viktigaste formen av konsumentvägledning, och vi ser gärna mer av den varan!

Med vänliga hälsningar, Redaktionen på NHW.se!

Annons

5
Leave a Reply

Please Login to comment
5 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
5 Comment authors
SnorchME4MEMean MachineJacob Hugosson-Tjalve- Recent comment authors
  Subscribe  
senaste äldsta flest röster
Notifiera vid
-Tjalve-
Gäst
-Tjalve-

Underbart! Då kanske vi snart inte behöver skriva några egna artiklar 🙂

Jag hittade flera intressanta trådar som jag inte sett innan så jag rekomenderar alla att gå in och spana.

Jacob Hugosson
Medlem

[quote name=”-Tjalve-”]Underbart! Då kanske vi snart inte behöver skriva några egna artiklar 🙂
[/quote]
Kompis, snälla ge dig 😀

Mean Machine
Gäst
Mean Machine

Kul med en separat del för det. 🙂

Henry de Kruijf
Medlem

Nice, det här gillas. Då blir det förhoppningsvis lättare för folk att hitta rätt på testerna också.

Snorch
Medlem
Snorch

Va bra. Har flera gånger tänkt att jag skulle gjort någon form av minirecension, framförallt vettiga strömförbrukningstester av lite olika saker, men det har aldrig blivit av. Kanske ska ta och göra det ändå. 🙂