Med över 200 videoklipp hittills publicerade under 2014 har vi fortsatt vår satsning på videoreportage här på NordicHardware. Merparten av dessa reportage kommer från teknikmässor världen över men inför 2015 är det dags att bredda oss ytterligare. Vår NHTV-studio är under uppbyggnad och vi vill få Er hjälp för att träffa rätt med rapporteringen!

Med NHTV kommer vi bjuda på direktrapporter från Sveriges största datortestlabb och ge er tittare och läsare en närmare inblick i vad som sker framför och bakom kulisserna på NordicHardware. Målet är att erbjuda videoreportage i olika former där vi givetvis fokuserar på det Ni som läsare och tittare vill se mer av.

Medan vi fortsätter arbetet med uppbyggnaden av NHTV 2015 öppnar vi nu dörren för era tankar och idéer – både vad gäller den redaktionella omfattningen men även hur vi skapa rätt myskänsla i NHTV-studion. Så passa på, gör din röst hörd och dela med er av era tanker och åsikter i kommentarerna eller forumet!

Följ Nordichardware på sociala medier:

Annons

9
Leave a Reply

Please Login to comment
9 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
5 Comment authors
Anton KarmehedSSIVEn annan korvenMarquzz Recent comment authors
  Subscribe  
senaste äldsta flest röster
Notifiera vid
Marquzz
Medlem
Marquzz

Guider över hur man gör saker passar ju på video. Det kan ju t.ex. vara moddning av chassi, sleevning av kablar, byta av kylare på grafikkort, bygga vattenkylning, tweaka Windows, överklocking, osv.De flesta recensioner passar inte så bra på video, så börja inte med det. Det enda man egentligen kan recensera på video är ju chassin, möjligtvis moderkort också då prestandan där är väldigt lika och det kanske mer är layout och funktioner som är mest intressant. Videobaserade podcast där man sitter och snackar hårdvara och sånt, kan ju bli bra med rätt personer.Reportage kan ju vara intressant, dra över… Läs hela »

Medlem
Calle2003

Bra initiativ men man hör lite eko i studion, kanske bör fixas innan ni kör igång skarpt? 😛

En annan korven
Gäst
En annan korven

Jag tycker inte att ni ska vara så snabba med att såga videorecensioner. Exempelvis hade jag tyckt det vore trevligt med en kort video när det gäller bärbara datorer. I videon räcker det att nämna hur den känns, hur långt man kan vrida skärmen, betraktningsvinklar, vikt, hur tangentbordet låter och sånt smått. Dock passar ju resten mycket bättre i textformat.

Marquzz
Medlem
Marquzz

Man ska bara passa sig så att det inte blir som när Linustechtips recenserar grafikkort o.dyl. med en video, det handlar endast om ett reklamvisningstillfälle, recensionen i sig är rätt värdelös.

En annan korven
Gäst
En annan korven

[quote name=”Anton Karmehed”][quote name=”En annan korven”]Jag tycker inte att ni ska vara så snabba med att såga videorecensioner. Exempelvis hade jag tyckt det vore trevligt med en kort video när det gäller bärbara datorer. I videon räcker det att nämna hur den känns, hur långt man kan vrida skärmen, betraktningsvinklar, vikt, hur tangentbordet låter och sånt smått. Dock passar ju resten mycket bättre i textformat.[/quote]
Det är helt klart en produkt som kan passa bra i videoformat. Bärbara datorer är mycket känsla och design man vill förmedla så det är inte omöjligt att liknande artiklar/tester dyker upp. :)[/quote]
Spännande! 😆

SSIV
Gäst
SSIV

Väldigt spännande! Har ett fåtal saker jag tänkte få ur mig:

– Förhandsvisning och förstaintryck på nya teknikprylar är alltid eftertraktat.
– Krönikor eller sammanfattningar av veckans händelser.
– Diskussioner kring kommande prylar och tekniker, kanske inte nödvändigtvis rykten.
– Videor som beskriver den ”Optimala lösningen” för olika saker. Vare sig det är skärm, tangentbord eller grafik.
– DIY!
– Vad som händer på teknikfronten inom ergonomi.
– Saknar lite mer hårdvarunära news, som kisel, tillverkningstekniker med fysik-inslag.

Studio:
– Satsa på massvis av färger och kontrast så ni står ut bland det hela 🙂