Vår decembertävling med MSI rusar vidare och vi är nu framme vid den tredje och sista tävlingsfrågor. I prispotten ligger allt från grafikkort och moderkort till t-shirts och vattenflaskor från den taiwanesiska komponenttillverkaren. Den tredje frågan behandlar MSI:s materialval.

MSI:s decembertävling avslutas den 19 december och vinnaren kommer fylla på under granen med ett färskt MSI N560GTX-TI TWIN FROZR II/OC grafikkort, men med både moderkort och lite extra tillbehör finns det fler trevliga priser att dela på. 

Tävlingen består av tre delfrågor, varav ni kan hitta de första här, som presenteras på NordicHardwares Facebook-sajt. Mer information om tävlingen och priserna finns att hitta på tävlingssidan, reglerna lyder som följande;

  • ”Gilla” NordicHardwares och MSI:s sidor på Facebook
  • Svara rätt på de MSI-relaterade frågorna vi publicerar på vår Facebook-sajt de närmaste veckorna.
  • Skriv en kort kommentar (Max 30 ord) till varför Du förtjänar att vinna fina priser från MSI! Skicka kommentaren med personuppgifter till vinn@nordichardware.se innan kl 20.00 den 19:e december (Endast en motivering per tävlande!)

Den tredje och SISTA tävlingsfrågan hittar ni här!

OBS! Ni kan svara på tävlingsfrågorna i vilken ordning ni vill eller när ni vill fram tills kl 20.00 den 19 december när tävlingen avslutas, men alla måste vara rätt besvarade för att få en chans att vinna. Vinnaren måste även ”lika” NordicHardware och MSI:s facebooksajte.

MSIN560GTXTwinFrozrII

Annons

6
Leave a Reply

Please Login to comment
6 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
5 Comment authors
Anton KarmehedBogeyblossaBinaryian Recent comment authors
  Subscribe  
senaste äldsta flest röster
Notifiera vid
Binaryian
Medlem
Binaryian

Fail på att alla tävlingar alltid hålls på facebook. Verkar vara mer regel än undantag på de flesta ”nyhetssidor”. Vi är dock en stor skara som inte vill ha något konto på facebook av diverse anledningar, så min fråga är varför ni inte kan göra en tävling som alla kan delta i utan krav på att man skall vara reggad på fejjan?

Medlem
Wargreymon

Gigabyte tävlingen var inte för facebook.

blossa
Medlem
blossa

Att basen i kylaren är koppar (om än nickel-platerad) är ju en (enligt mej) ganska viktig detalj i kylaren… 😉

Bogey
Medlem
Bogey

Finns fler sätt att stödja NH, tex att nämna och rekomendera för mindre bevandrade eller länka till NH i HW frågor.

Bara för att man inte gillar FB, så tar man inte ställning emot NH och att ha FB som ”krav” för att tävla, så exkluderar ni massa anhängare till NH som inte tål FB.