I lucka nummer 14 bjuds det på ett fabriksöverklockat gaming-kort för den ljudkänslige. MSI:s Geforce GTX 950 Gaming går mycket tyst och har låga temperaturer tack vare MSI:s Twin Frozr kylare. Prestanda finns det gott om och för att driva dagens spel i 1080p-upplösning och den röda accentfärgen matchar väl under kulorna i granen!

NordicHardwares julkalender är tillgänglig för alla medlemmar och du hittar till vår julkalender genom att trycka på dagens lucka här nedan. God jul och lycka till!

Lucka14

Annons

5
Leave a Reply

Please Login to comment
5 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
5 Comment authors
WaxinatorendjuiShinigamiOmar Al-HamadNiklas Melin Recent comment authors
  Subscribe  
senaste äldsta flest röster
Notifiera vid
Niklas Melin
Gäst
Niklas Melin

Perfekta julklappen till min son 😆 😆 😆

Omar Al-Hamad
Medlem
Omar Al-Hamad

_._.__.____._.__.__

Robert M
Medlem
Robert M

Tycker det är lite dåligt med at bara ha massa julklapps rim. Hur är det med oss som inte kan rimma för 5öre? 🙁 Inte kunnat skriva på någon än

samuel carlsson
Medlem
samuel carlsson

Missade precis och skicka in mitt rim =(

Waxinator
Medlem
Waxinator

[quote name=”Shinigami”]Tycker det är lite dåligt med at bara ha massa julklapps rim. Hur är det med oss som inte kan rimma för 5öre? 🙁 Inte kunnat skriva på någon än[/quote]
Jag håller med dig. Teknikintresse har ju inget med skönlitteratur att göra. Lottgragning vore mer rättvist för alla läsare. Jag ogillar även att man skall behöva behöva bli brun i ansiktet av att skriva inställsamma svar på varför man önskar vinna.