Trots att den vita julen fortfarande lyser med sin frånvaro i stora delar av landet laddar redaktionen för julmys lagom till doppareda’n. Med tårta på bordet för att fira sajtens 15-årsdag tar vi och summerar året som gått, levererar långfärda julhälsningar samt avslöjar lite om planerna för en ny sajt och kommande testsatsningar.

Under vintern har det handlat mycket om hårda klappar på NordicHardware med julkalendrar, jultävlingar samt summering av ett rekordår i produkttesternas tecken. Inför en kort men efterlängtad juledighet passar redaktionen på att samla tankarna och summera lite av sina favoriter från året som gott. Det diskuteras även förhoppningar inför både släpp av spel och hårdvara under 2016 samt levereras hälsningar från flera av våra hårt slitande ämnesexperter från landet runt.

Det bjuds på goda skratt och anekdoter samtidigt som det avslöjas lite hemligheter om framtiden där vi konstaterar att årets största händelse fortfarande inte skett.

Hela NordicHardwares redaktion önskar er alla där ute en riktigt God Jul med härligt julmys och hårda klappar under granen!

Lägsta pris på Prisjakt.nu

Annons

3
Leave a Reply

Please Login to comment
3 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
the_AvatarAnton KarmehedMouse Recent comment authors
  Subscribe  
senaste äldsta flest röster
Notifiera vid
Mouse
Medlem
Mouse

God Jul och grattis till 15 år.

the_Avatar
Medlem
the_Avatar

Grattis till jubeliet!!! det var en rolig tid i början hälsningar gustav the_avatar. Ni som kommer ihåg