En av de nya funktionerna på vår webbplats är vår bloggavdelning. Detta är tänkt som ett komplement till vårt vanliga redaktionella material och kommer med mer personlig prägel och bredare ämnen vara en ventil för några välkända profiler från NordicHardware.

Tanken med våra bloggare är att få en mer personlig kontakt med er läsare och samtidigt visa lite vad som händer bakom kulisserna på NordicHardware och de personer som jobbar med sajten. 

Ämnena kommer nödvändigtvis inte vara PC-relaterade, men den röda tråden kommer fortfarande vara vårt brinnande intresse för teknik och projekt som hör till detta område.

Gemensamt med våra bloggare är att de alla har, eller har haft, en betydande roll på NordicHardware och som de flesta entusiaster pillar med både det ena (datorer) och det andra (krocket?) på sin fritid. 

Idag har vi tre mer eller mindre aktiva bloggare men detta är garanterat något vi kommer att utöka inom en ganska snar framtid. 

Martin Lindskog (Tidigare Nordén) är en av våra mest flitiga skribenter på NordicHardware genom tiderna som tidigt började sin bana med speciellt elektronikinriktade projekt. Efter ett par års frånvaro är Martin nu tillbaka och delar med sig av sina olika elektronikprojekt. Martins första bloggprojekt avhandlar något så udda som en GPS-kalibrerad krocketklocka

Andreas Galistel har under många år varit ledstjärnan på vår engelska systersajt NordicHardware.com och har även en viktig position på vår svenska sajt där han hjälper till med allt och lite till, inte minst vårt forum. Med en tanke om det mesta inom PC-marknaden kommer vi både se användartips och personliga reflekteringar i Andreas blogg.

Anton Karmehed har efter snart 10 år på sajten och i sin roll som chefredaktör ett finger med i det mesta som sker på Nordichardware och i hans blogg kommer man att hitta allt från information om vår webbplats till minirecensioner av udda produkter och egna personliga projekt som inte får plats i vårt dagliga redaktionella flöde.

 

Våra bloggar går att hitta i huvudmenyn eller i den modul ni hittar i högerspalten av sajten där alla nya inlägg publiceras. Inläggen dyker även upp i vår RSS-feed.

Annons

2
Leave a Reply

Please Login to comment
2 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
Anton KarmehedFantomen Recent comment authors
  Subscribe  
senaste äldsta flest röster
Notifiera vid
Fantomen
Medlem
Fantomen

Skulle gärna vilja ha tillbaka senaste forum inläggen.
Senaste nyheter från Fragzone och prylportalen, så som ni hade förut.

Anton Karmehed
Admin

Jag förmodar att du tänker på en modul till höger för de senaste forumsinläggen?
Det är i alla fall på listan av things to do. Den har en hel del i sig dock. 😛

Vi har aldrig haft nyheter från FZ eller prylportalen dock. Swedroid har vi samarbete med och dessa kommer att dyka upp igen.

Någon kommentar annars om ämnet, våra bloggar med andra ord? 🙂
Ris, ros, eller konstruktiv kritik är alltid välkommet.