Tavlingsvinnare CreativeAllt roligt har ett slut och så även vår stora jultävling med Creative. Under december månad har vi laddat inför juletider här på redaktionen och tillsammans med Creative ville vi även få ta del av era egna julkänslor. Många av er tog sig tid i julstressen att knåpa ihop era egna bidrag till vår julkortstävling och här är våra vinnare!

Med många fina, roliga och rörande bidrag har det varit en tuff urvalsprocess för vår enhälliga jury men med ett urval av härliga julbilder har vi lyckats få till en skön mix som ger oss goa julkänslor och hopp om en vit jul.

Läs även: Stor jultävling med Creative – Sprid julglädje och tävla om ljudprodukter för över 13 000 kronor!

Utan närmare introduktion – här har ni vinnarna i Creatives julkortstävling

1:a pris (Värde: ~ 7 100 sek)

Vinnare: NotTrulyEvil

1apris
Motivering – Julbak på hög nivå som garanterat kostade några timmars arbete för att färdigställa och slutresultatet blev ett mästerverk. Själva undrar vi vad poängen landar på i 3DMark.

 

2:a pris (Värde ~ 3 300 sek)

Vinnare: lowet2k

2pris

Motivering – Grönt och rött är det rätta temat vid juletider och inte ska man väl behöva nöja sig med bara ljus i granen när man kan hänga hela tangentbord i matchande färger?

 

3:e pris (Värde ~ 2 000 sek)

Vinnare: Stefan Olsson

3epris
Motivering – Med glimten i ögat och modet att bjuda på sig själv så trillade Stefan ”Bling Bling” Olsson in på 3:e plats. Den där fotosessionen brände säkert en pepparkaka eller två!

 

4:e pris (Värde ~ 600 sek)

Vinnare: Rasmus Björk

4epris
Motivering – Styrkan av en vattenmålning ska aldrig underskattas. Speciellt inte när fyra hårdkokta julnissar från redaktionen fick stå som modeller. Slutresultatet blev dock något helt annat och tankevurpan väntade vid förstorningen av bilden.

 

5:e pris (Värde ~450 sek)

 Vinnare: August L

5epris

Motivering –  En tänkvärd och magisk bild av vad julen egentligen handlar om. Just precis, hårda klappar under granen förstås

 

Hela redaktionen vill passa på att tacka för många härliga julkort och konstatera att juryn som väntat fick ett mycket svårt val. Alla som deltog i vår jultävling med Creative har även fått en julhälsning i inkorgen från NordicHardware och våra partners Creative och Komplett.

Tack igen till alla medverkande och God Jul!

Annons

3
Leave a Reply

Please Login to comment
3 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
Zumx Recent comment authors
  Subscribe  
senaste äldsta flest röster
Notifiera vid
Rasmus Björk
Medlem
Rasmus Björk

Gott nytt år 🙂

Rasmus Björk
Medlem
Rasmus Björk

Medlem
Rasmus Björk

Hej, kul att man vann något. Men jag kan inte se något i inkorgen, mitt konto verkar fungera sådär :/ Maila på zumxet at gmail.com istället?

Gott nytt år 🙂