Snart ligger år 2015 i backspegeln, och för oss på Nordichardware innebär det mängder med minnen, mässor och produkttester i bagaget. Vi ser tillbaka lite på året som gått och passar även på att hälsa hela vår läsarskara ett gott nytt år!

Tiden går fort när man har roligt, och nu är det snart dags vända blad i kalendern och ge sig i kast med nyårslöften inför 2016. Året som gått har varit väldigt händelserikt för oss på Nordichardware, både i mån av alla häftiga produkter och nyheter som definierat de senaste tolv månaderna och i mån av allt som pågått här på redaktionen, på andra sidan skärmen och tangentbordet.

Fyra nya guider – över 230 testade produkter

Produkttester är vad vi brinner för på Nordichardware, och år 2015 satte vi ett nytt rekord för antalet testade produkter. I skrivande stund har 236 produkter passerat genom testlabbet sedan motsvarande tid förra året, varav flera har testats i våra fyra nya produktguider. Under året som gått har vi lanserat köpguider för smartphones, wearables, nätaggregat och processorer – bara de fyra guiderna har inneburit över 90 nya testade produkter. Ännu fler guider för nya kategorier kommer dyka upp nästa år, och vi hoppas att ni läsare är lika taggade som vi.

NHW 2016 screen År 2015 har präglats av flera häfitga framsteg och lanseringar. I och med den skarpa lanseringen av AMD Freesync kan även AMD-användare numera åtnjuta variabel uppdateringsfrekvens och perfekt spelflyt med nya skärmar, som ett alternativ till Nvidia G-Sync. Intel har satsat på 14-nanometersteknik och DDR4 på bred front med Broadwell till stationära datorer och den helt nya arkitekturen Skylake. På tillbehörssidan har vi fått se mer valfrihet och anpassningsmöjligheter än någonsin, med nya möss, tangentbord, headset och skärmar för alla tycken och smaker – för att inte tala om ett överflöd av nya produkter med RGB-belysning.

Ett nytt år – ett nytt Nordichardware

Året som kommer innebär flera stora förändringar på Nordichardware.se, bland annat i form av en efterlängtad helt ny hemsida. Vi arbetar för fullt bakom kulisserna med att få sistnämnda klar, och trots inställd julledighet har teknikguderna inte varit på vår sida. Ni kan dock räkna med att få mer information inom kort, då arbetet är i slutspurten och den nya sajten står runt hörnet, tills dess bjuder vi på en liten Ipad-skärmdump på den nya responsiva sajten.

Arbetet på den nya hemsidan innbär också att det inte har funnits tid till en videohälsning till den här artikeln – däremot har vi redan sammanfattat många av våra tillbakablickar och hälsningar från det gångna året i vår julhälsning som vi publicerade förra veckan. Du hittar den inbäddad här nedanför.

 

Gott nytt år och god fortsättning från alla oss på Nordichardware!

Annons

8
Leave a Reply

Please Login to comment
8 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
8 Comment authors
LoppanHdonnieS0urcerr0REn annan Korvencknorthpole Recent comment authors
  Subscribe  
senaste äldsta flest röster
Notifiera vid
Jakub Gorski
Medlem
Jakub Gorski

Gott nytt år NHW! 😀

Anton Karmehed
Admin

Gott nytt SuperS! 🙂

Mouse
Medlem
Mouse

Gott nytt år

Klas Lilja
Medlem
Klas Lilja

Gott nytt år!:)

En annan Korven
Gäst
En annan Korven

Gott nytt år! 😆

S0urcerr0R
Medlem
S0urcerr0R

Gott nytt år NHW och tack för ännu ett fulländat år av bra elektroniknyheter! 🙂

donnie
Medlem
donnie

Härligt gäng! Gott Nytt på er!! 🙂

//Adrian

LoppanH
Medlem
LoppanH

Gott Nytt År på er alla 🙂