Några av de allra första bilderna på ett Nvidia Geforce GTX 1650 har nu dykt upp, om än renderade bilder och inte bilder på ett fysiskt objekt har Zotacs design för den komma grafikkortsmodellen nu avslöjats.

Nvidias grafikkortsmodell Geforce GTX 1650 blir instegsmodellen för företagets senaste grafikarkitektur Turing. I dagsläget har grafikkortet inte avtäckts officiellt och lanseringsdatumet är fortsatt oklart även om rykten och spekulationer pekar mot en lansering den 22 april.

Nu har hemsidan Videocardz publicerat vad som sägs vara de första bilderna på en partnertillverkad modell av GTX 1650. Mer specifikt rör det sig om tillverkaren Zotac vars produktbilder för modellen GTX 1650 OC Edition nu har hamnat ute på nätet.

Av bilderna att döma kan vi se att Zotacs modell kommer att ta upp två expansionsplatser och kyls av en ensam axialfläkt som enligt bilderna ser ut att ha en diameter på 80 millimeter. Modellens längd är någon enstaka millimeter än en fullstor PCI Express-anslutning. Modellen saknar anslutning för strömkablar helt och hållet vilket indikerar på att modellen inte kommer att kräva mer än 75 watt under drift.

Sett till anslutningarna hos Zotac Geforce GTX 1650 OC Edition kan vi utifrån bilderna se tre bildanslutningar: HDMI, DisplayPort samt en DVI-D kontakt.

GTX 1650 med äldre videominne?

Tidigare har rykten som yrkat på att denna medlem av Turing-familjen utrustas med fyra gigabyte GDDR5 videominne cirkulerat. Ett rykte som nu mer eller mindre bekräftats tack vare dessa bilder som sägs komma från Nvidias partnertillverkare Zotac.

Det är värt att ta informationen med en nypa salt. Varken Nvidia eller Zotac har officiellt avtäckt någon Geforce GTX 1650-modell och således är ingen information officiell i dagsläget. Exakt vilka lanseringsdatum och prislappar Nvidias GTX 1650 från olika partnertillverkare kommer att få är något som helt enkelt återstår att se.

Lägsta pris på Prisjakt.se (Affiliate)

Annons

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid