Small preview image

Zepto fortsätter att bredda sitt utbud av bärbara datorer och man har nu lanserat en ny modell med 14″ display. Man skulle kunna tro att det då var lite mer fokus på mobilitet och även om Zepto Nox A14 är ganska smidig är det prestandan man lagt vikt vid. Man går så långt att kalla datorn en av världens snabbaste och det ska vara den röda tråden i Nox-serien, ren prestanda. Datorn använder sig av Centrino 2-plattformen och erbjuder allt från 8GB RAM till 250GB SSD och 300Mbps trådlöst nätverk. Priserna börjar på 9 921 kronor, men efter lite pillande i specifikationslistan stiger detta snabbt.


Läs mer i Zeptos pressmeddelande;
Zepto lanserar världens snabbaste 14” notebook


Zepto lanserar idag att en blixtsnabb lillebror till deras high-end notebookserie Nox. Zepto Nox A14 blir en extrem mobil high performance notebook, som är ideel till både kontor- och spelbruk, multimedia samt filmvisning.


Zepto lanserar idag en av världens snabbaste 14” notebook, Nox A14, som är en lillebror till den allmäntrosade Nox A15. Den nya Zepto Nox A14 är utvecklad i en kompakt design och väger endast 2,5 kg, vilket gör den lätt att ta med sig överallt.


Nox-serien från Zepto är marknadens bäst presterande notebooks med den nyaste Centrino 2 teknologin, och Nox A14 kan kombineras med upp till 8GB ram, 2.53 Ghz Dual Core processor och 500GB hårddisk eller en 250GB High-Speed SSD hårddisk. Skärmen är 14.1” WXGA+ (1440 x 900) med CrystalClear teknologi och Zero Bright Dot garanti.
Skärmens fina specifikationer understöds av grafikkortet Nvidia Geforce 9600M GT, som är baserad på Nvidias MXM plattform och därmed framtidssäkrad med uppgraderingsmöjligheter.


Zepto Nox A14 har HDMI utgång och möjlighet för Blu-ray samt den banbrytande Zepto Night LED, där alla indikatorer på notebooken släcks för att få den optimala filmupplevelsen i mörkret. Nox-serien är utfört i stilren design med soft touch finish och bygger på ett teknologiskt avancerat Aluminium Reinforced Chassis (ARC), som gör den så extremt tålig, att den tål att tappas från en meters höjd.


På ljudsidan kan Nox spela High-Definition ljud med möjlighet för uppspelning av det bio kända THX-ljudet, DTS eller Dolby Digital direkt från notebooken över stereoanläggningen eller via HDMI-utgången eller optisk SPdif utgång.


”Vi är stolta över att kunna presentera världens snabbaste 14” notebook, som riktar sig till dom, som vill ha det bästa av det bästa i en ytterst transportabel och snygg inpackning. Hela Nox-serien har oanade uppgraderings- och tillvalsmöjligheter och kan skräddarsys helt efter kundens önskan”, säger Lasse Frost, CEO, Zepto Computers AB.


Zepto Nox A14 kan från idag köpas för ett pris på SEK 9.921 kl. lnkl. moms på www.zepto.se, med 2.4 Ghz Intel Core 2 Duo Processor, 4 GB PC6400 DDR2 Ram, 320 GB hårddisk och 300Mbit trådlöst nätverk.

Annons

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid