Small preview image

Zepto brukar vara kända för att lansera bärbara datorer där prisvärdhet ofta varit en av de starkaste slagorden. När man nu lanserat sin Zepto Hydra 17″ modell är det dock något helt annat man slår sig på bröstet för, man kallar nämligen systemet ”världens dyraste notebook”. Anledningen är att en maxutrustad Hydra kostar knappt 60 000 kronor och då erbjuder allt du kan tänka dig, från den absolut kraftfullaste hårdvaran till Blu-ray spelare och 250GB SSD enhet. Basversionen av Zepto Hydra kostar drygt 20 000 kronor och har inte riktigt lika extrema specifikationer, men de räcker trots allt bra långt för dem som kräver mycket av sin bärbara maskin.


Läs hela pressmeddelandet här nedan;
Zepto lanserar världens dyraste notebook


Med ett totalt pris på strax under SEK 60.000 är den nya toppkonfigurerade Zepto Hydra med 17” skärm världens kraftfullaste och absolut dyraste notebook. Hydran kommer att inta en klar förstaplats vad gäller rå processorkraft, blixtsnabb grafik och svindlande återgivning av ljud. Konfigurationsmöjligheterna för Zeptos Hydra är nästan oändliga och det sammanlagda priset för spelmonstret kan variera från SEK 19.600,- upp till strax under hela 60.000, om man ska ha det absolut bästa, största och snabbaste i sin dator.

Zepto lanserar nu Hydra, den ultimata 17” gaming notebooken uppkallad efter det niohövdade odjuret från den grekiska mytologin. Zeptos Hydra, som blir världens snabbaste notebook, kan konfigureras med upp till 8GB ram med support för den nyaste Core 2 Extreme-processorn med topmodellen X9100 på hela 3.06GHz, 1066FSB och 12MB L2 Cache (2 x 3.06GHz).

Zepto Hydra levererar marknadens snabbaste 3D-grafik med sin 17” stora WUXGA skärm med Crystal Clear teknologi. Hydra är som standard utrustad med Nvidias bästa grafikkort Geforce 9800M GTX 1024MB DDR3, som levererar upp mot 70 procent bättre och snabbare grafik jämfört med Zeptos näst bästa grafikkort. Hydra är baserad på Nvidias MXM plattform, som säkrar uppgraderingsmöjligheter många år framöver.
Hydra använder Intel High Definition ljudkvalitet och levererar via SRS WOW Surround Sound teknologin ett överlägset 3D-ljud genom stereohögtalarna och den inbyggda subwoofern.


Med möjlighet för uppgradering till Blu-ray enhet och HDMI samt DVI utgång som standard kan Hydra enkelt användas tillsammans med hemmabio för den perfekta filmupplevelsen.


 ”Med Hydra skiljer vi agnarna från vetet och bjuder på världens snabbaste notebook med ett otal uppgraderingsmöjligheter. Vi har utvecklat Hydra speciellt för gamers, som aldrig går på kompromiss, och som endast vill ha det bästa av det bästa. En stor kristallklar skärm, marknadens snabbaste och mest verklighetstrogna grafik och en omskakande bra 3D ljudupplevelse att ta med sig under armen”, säger Lasse Frost, VD på Zepto.


Zepto Hydra A17 går nu att beställa på www.zepto.se och har i en körklar Centrino 2 utgåva ett pris på SEK 22.308 med följande specifikationer:
·          17″ WUXGA (1920×1200)
·          NVIDIA® Geforce 9800M GTX 1GB
·          
Intel® Core™ 2 Duo-processor P9500
·          4096MB DDR3 1066MHz PC8500
·          320GB 7200rpm SATA hårddisk
·          Blu-ray/DVD-RW inkl. program
·          Intel WiFi 533AN 450Mbit Wireless
·          Inbyggd digital mikrofon
·          Inbyggd Subwoofer
·          Inbyggd 2.0 megapixel webbkamera


 


I samband med lanseringen av Hydra har Zepto gjort en trailer, som kan ses i HD-kvalité här:
http://banners.zepto.com/Trailers/hydra/index.html

Annons

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid