Small preview image

Zepto är mest kända för sina bärbara datorer i Sverige men man har även andra produkter i sitt sortiment, däribland TV-apparater som använder sig av LCD-teknik. Nu har Zepto lanserat en tilläggstjänst till sin LCD-TV försäljning, nämligen TV Colour Styling. Att TV-apparaterna sedan tidigare kunnat visa färg är ju inte direkt någon nyhet men nu ska man även kunna få själva TVn i mer eller mindre vilken färg man än vill. Med siktet primärt instället på företagskunder, men även privatkonsumenter, kommer Zeptos TV Colour Styling koncept erbjuda 180 olika färger när man beställer sing LCD-TV. Prispåslaget ligger på 2518 kronor men man har onekligen möjligheten att skapa sig en ganska unik TV, bäst av allt är att konceptet även kommer att föras över på Zeptos bärbara datorer.


Läs hela pressmeddelande här nedan;Zepto introducerar färg-TV


Zepto lanserar som den första teveproducenten i världen, fritt färgval på deras Zepto TV. Erbjudandet om eget färgval vänder sig primärt till företag som t.ex. önskar TV i ‛corporate colors’, men också till privatkunder, som önskar en ljusröd TV till flickrummet eller en TV som matchar soffan eller favourittavlan på väggen. Zepto kallar det nya konceptet för ‛TV Colour Styling’.


Zepto har under de senaste månaderna utvecklat konceptet TV Colour Styling, vilket betyder att kunderna nu själv får möjlighet att välja mellan 180 färger när de beställer deras Zepto LCD-TV. Konceptet är utvecklat med bakgrund av en ökad efterfrågan på design och unika produkter.

‛Det är inte längre tillräckligt för våra kunder, att de själv kan gå in och konfigurera deras bärbara dator eller TV. Nu vill kunderna också vara med att helt  bestämma hur deras produkt ska se ut rent designmässigt. Med TV Colour Styling går vi ännu ett steg längre än våra konkurrenter och erbjuder våra kunder full valfrihet med hänsyn till utseendet på deras TV’, säger Lasse Frost, CEO, Zepto Computers.


I första omgången kan kunderna få deras individuella färgönskan på två av Zeptos TV: Zview och Pantheon.

Priset för att få sin Zepto TV producerad i egen färg är 2.518,-

Under nästa månad kommer Zepto också att lansera ‛Notebook Colour Styling’, som primärt vänder sig till företag som önskar att få sina bärbara datorer färgade i ‛corporate colours’ och/eller med logo och liknande.Annons

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid