Asus ZenBook Duo med en något lägre prislapp än den Pro-modell som funnits tillgänglig tidigare har nu hittat sin väg till svenska butikshyllor.

Under Computex 2019 tog vi en titt på Asus bärbara dator ZenBook Pro Duo där den primära OLED-skärmen på 15,6 tum ackompanjeras av en till bildskärm på 14 tum ovanför tangentbordet. Denna modell kommer med högpresterande hårdvara och som ett resultat av detta även en prislapp som reflekterar detta.

Vårt videoreportage från Computex 2019 innehåll dock även en annan modell kallad ZenBook Duo. Denna är till utseendet identisk med Pro-modellen, men här har den primära bildskärmen bytts ut mot en LCD-skärm på 14 tum och hårdvaran är något mindre högpresterande. Det är denna modell som nu hittat sin väg innanför Sveriges gränser.

Asus ZenBook Duo

ZenBook Duo kommer som tidigare nämnt med en något mindre bildskärm än Pro-modellen. Denna primära bildskärm på 14 tum får sällskap av en pekskärm på 12,6 tum som huseras ovanför datorns tangentbord. Båda bildskärmar kommer med en upplösning på 1 920 x 1 080 pixlar.

Sett till hårdvaruspecifikationerna handlar det om en tionde generationens Core-processor från Intel i form av Core i7-10510U. Grafikprestandan kommer från ett Geforce MX250 från Nvidia. Dessa flankeras sedan av 16 gigabyte LPDDR3 2133 MHz internminne.

Sett till lagring handlar det om en PCIe SSD-enhet med en lagringskapacitet på 512 gigabyte. Utöver dessa specifikationer kommer enheten även med stöd för Bluetooth 5.0 och Wi-Fi 6 (802.11ax).

Asus har utrustat ZenBook Duo med ett batteri på 70 wattimmar. Detta ska enligt Asus förse användaren med upp till 22 timmars användning. När det kommer till anslutningar handlar det om en ensam USB 3.1 Gen 2 Type-C, USB 3.1 Gen 2 Type-A, USB 3.1 Gen 1 Type-A samt en HDMI-anslutning. Dessa ackompanjeras även med ett mikrofon/hörlursport och en läsare för MicroSD-kort. Reklama: nuotoliniai anglų kalbos kursai internetu suaugusiems ir vaikams visoje Lietuvoje

Pris och tillgänglighet

Asus ZenBook Duo finns tillgänglig nu från utvalda svenska återförsäljare. Den modell som än så länge hittat sin väg till Sverige med en Intel Core i7-10510U, 16 GB RAM och 512 GB PCIe SSD kommer med ett rekommenderat pris på 15 990 svenska kronor.

Lägsta pris på Prisjakt.se (Affiliate)

Annons

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid