Grafikkortstillverkaren XFX har seglat upp som en av AMD:s närmaste partners och när man likt MSI ville visa upp det nya flaggskeppet Radeon HD 6990 på CeBIT 2011 passade man på att introducera en ny egen produkt. En skärmfot för Eyefinity-konfigurationer där man kan hänga på tre stycken 24-tums skärmar samt koppla in hörlurar och USB-enheter.

Istället för att trycka ihop tre bildskärmar bredvid varandra är det en på många sätt bättre lösning att montera alla skärmarna på en gemensam skärmfot. Det blir lättare att få ett korrekt bildförhållande samtidigt som det hela inte tar lite mycket bordsyta. XFX verkar se en marknad för dessa lösningar och visade upp sin egen tappning på CeBIT.

Med ett kraftfullt Radeon HD 6990 grafikkort och tre styckan 24-tums paneler lät man besökare testa på lite DiRT 2 och avslöjade att bildskärmsfoten stödjer ändring av höjd, vinkel och rotation på skärmar. Samtidigt som man i foten hittar 2 st. USB 2.0 portar samt hörlursutgång.

Bildskärmsfoten väntas få ett pris på runt 3 500 kronor inklusive moms, detta med monteringsarmar för tre skärmar inkluderat.

xfx-cebit2011-triple-display-stand

Källa: Vortez.net

Annons

2
Leave a Reply

Please Login to comment
2 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
fackamatoMean Machine Recent comment authors
  Subscribe  
senaste äldsta flest röster
Notifiera vid
Mean Machine
Gäst
Mean Machine

Något är däremot lite muppigt med spelet när vindrutan är hälften så bred som sidorutorna på spelet. Only Codemasters, säger jag.

fackamato
Medlem

[quote name=”Mean Machine”]Något är däremot lite muppigt med spelet när vindrutan är hälften så bred som sidorutorna på spelet. Only Codemasters, säger jag.[/quote]

Va? Är det inte så på riktigt!?