Efter en tids rykten och spekulationer har Microsoft nu avtäckt Xbox One S All-Digital Edition som gör sig av med syskonets optiska läsare och lägger all fokus på digitala spelköp.

Innan det blir dags för nästa generations Xbox-konsol att lanseras kommer Microsofts Xbox One S att återvända för ett extranummer. Denna gång i ett utförande som helt saknar stöd för optisk media då skivläsaren har plockats bort och fokus nu ligger på digitala spelköp.

Konsolen har länge cirkulerat i rykten där specifikationer, prislapp och lanseringsdatum endast varit spekulationer. Nu har konsolen officiellt avtäckts av Microsoft och finns nu redo att förboka inför sin lansering den 7 maj.

Det rekommenderade priset för Xbox One S All-Digital Edition som den nya konsolen kallas hamnar på 2 495 svenska kronor. Detta är 500 kronor lägre än det rekommenderade priset för konsolen standardutgåva. Även om denna ofta finns att hitta till ännu lägre pris under reor och kampanjer.

Den nya varianten delar mer eller mindre alla egenskaper och funktioner som finns hos sitt syskon. Det finns fortfarande stöd för videostreaming i 4K-upplösning, High Dynamic Range (HDR) och spatialljud. Det enda som skiljer är då skivläsaren som hos den nya modellen plockats bort.

Xbox One S All-Digital Edition kommer endast att finnas tillgänglig i ett vitt utförande och levereras tillsammans med en trådlös handkontroll och speltitlarna Minecraft, Sea of Thieves samt Forza Horizon 3. Dessa titlar samt de spel och media användaren lagrar på sin konsol kommer att huseras på konsolens inbyggda hårddisk med 1 terabyte lagringsutrymme.

Som tidigare nämnt kommer den nya Xbox One S-versionen att lanseras den 7 maj och finns nu att förbeställa via Microsofts hemsida och bör dyka upp hos återförsäljare inom kort.

Lägsta pris på Prisjakt.se (Affiliate)

Annons

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid