Xbox One finns redan i flera olika utföranden men under november månad är det dags för ytterligare en modell och det med flera spännande nyheter. Den numera mattsvarta spelkonsolen kommer med en 1 terabytes hybridhårddisk som med flashminne ska optimera uppstarter och prestanda. Konsolen skeppas även med den nya påkostade handkontrollen Elite Wireless.

Microsoft slår på stort inför julhandeln och presenterar nu en ny modell av sin spelkonsol Xbox One. Konsolen som fått namnet Xbox One Elite Bundle kommer med en mattsvart design samt en lagringskapacitet på hela 1 terabyte. Det som är mest intressant är dock att lagringsenheten är en så kallad hybridhårddisk som med SSD-teknik och flashminne ska ge snabbare uppstarttider. Microsoft menar att deras nya SSHD-lagringsenhet ska starta konsolen 20 procent snabbare från energisparläge än tidigare modeller med traditionell hårddisk.

Elite Bundle Groupshot RGB

Konsolen skeppas samtidigt med Microsofts nya värstinghandkontroll, Xbox Elite Wireless Controller. Handkontrollern som presenterades tidigare i somras har en modulär design med avtagbara reglage i metall samt andra utbytbara komponenter. Handkontrollen som riktas mot kräsna spelare kommer att få en prislapp på runt 1 500 kronor men ska i paket med den nya spelkonsolen bli runt 500 kronor billigare.

Microsoft lanserar Xbox One Elite Bundle i november månad och går redan att förhandsboka på företagens webbutiker med en prislapp på 499 dollar, motsvarande ungefär 5 000 svenska kronor inklusive moms.

Läs mer:

Lägsta pris på Prisjakt.nu

Annons

5
Leave a Reply

Please Login to comment
5 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
5 Comment authors
Hello_Worldpa1983Zider Recent comment authors
  Subscribe  
senaste äldsta flest röster
Notifiera vid
Medlem
Arne Berg

Så länge det sitter så dålig processor & Grafikkort i den så är det helt ointressant.
Det är ju bara en väldigt klen dator så är helt bortkastade pengar.
Att spela på går helt bort, som media maskin kanske men då kan jag ju lika gjärna använda en pc som HTPC

Zider
Gäst
Zider

[quote name=”Ase”]Så länge det sitter så dålig processor & Grafikkort i den så är det helt ointressant.
Det är ju bara en väldigt klen dator så är helt bortkastade pengar.
Att spela på går helt bort, som media maskin kanske men då kan jag ju lika gjärna använda en pc som HTPC[/quote]

”Väldigt” klen vet jag inte, men framför allt är den ju relativt liten och tyst. Blir svårt att bygga motsvarande PC skulle jag tro.

Medlem
WIRN

eller så köper man den vanliga för nästan halva priset och byter till en ssd, bättre och billigare

pa1983
Medlem
pa1983

Oavsett hur mycket jag gillar mina 360 kontrollers så tänker jag då inte betala 1500Kr för dom, inte ens 1000kr. Köpt en ”special” variant, var fan sämre plast i den och knapparna strulade så nej bättre köpa deras standard trådlösa variant då alla har den och därmed måste kvalitén vara OK annars skulle folk bli rasande. Så min erfarenhet är att hålla sig borta från deras ”special” edition crap.

Hello_World
Gäst
Hello_World

Elite kontroll ser grym ut! Gillar framförallt att man valt metall istället för plast, som pa1983 gnällde på, till mekanismen för spakarna och triggerna. Vad jag läst ska det ge en riktigt grym och följsam rörelse.
Hade jag spelat mer än jag gör hade jag definitivt skaffat en