Två tidigare okända kodnamn har nu hittats inuti operativsystemet för Xbox One. Vad kan namnen ”Edinburgh” och ”Count” vara för enheter eller kommande mjukvaruegenskaper?

Rykten och spekulationer kring den potentiella uppföljaren till Microsofts spelkonsol Xbox One S är något som har cirkulerat en hel del den senaste tiden. Nu är det dags för spekulationshattarna att åka på ännu en gång då två tidigare okända kodnamn hittats inuti operativsystemet för Xbox One.

Kodnamnen i fråga är ”Edinburgh” och ”Count”. Twitter-användaren @bllyhlbrt som gjorde fynden inuti operativsystemet hittade dock inga bekräftelser på vad dessa kodnamn är för.

Spekulationer menar att det tidigare kända kodnamnet ”Lockhart” inte nödvändigtvis är för själva spelkonsolen som tros få namnet Xbox Series S. Då Microsoft tidigare använt namn på huvudstäder som kodnamn för spelkonsoler i S-serien. Detta då One S bar kodnamnet Edmonton och ”Edinburgh” spekuleras således kunna vara kodnamnet för konsumentversionen av Series S. Något som skulle kunna innebära att ”Lockhart” i själva verket är en utvecklingsenhet. Vad ”Count” kan stå för är dock något mer av ett mysterium.

Med lite tur får vi mer information om denna Xbox Series S som cirkulerat i rykten under de senaste månaderna. Nyligen kom ett rykte som menar att Microsoft 20/20-evenemang för juli månad kommer att fokusera på Microsofts speltitlar för den kommande generationen. Ryktet menade också att denna S-konsol kommer att avtäckas under nästa evenemang som hålls i augusti månad. Detta är dock något som återstår att se.

Lägsta pris på Prisjakt.se (Affiliate)

Annons

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid