Denna veckan har Blizzard gått ut med att nästa expansion till World of Warcraft kallad Shadowlands har försenats till någon gång senare under året och en uppsättning Geforce RTX 3060 Ti-modeller från Gigabyte har nu listats hos EEC.

Nästa expansion till det populära onlinespelet World of Warcraft har nu fått sitt lanseringsdatum uppskjutet. Det kan hända att den lanseras samtidigt som Nvidias hittills inofficiella grafikkortsmodell Geforce RTX 3060. En grafikkortsmodell som nu har listats hos EEC innan den har avtäckts.

 

World of Warcraft

WoW: Shadowlands försenas

Spelutvecklaren Blizzard har nu gått ut med att expansionen till World of Warcraft kallad Shadowlands officiellt har blivit försenad. Blizzard ger dock inte något nytt exakt lanseringsdatum utan säger att expansionen helt enkelt lanseras ”senare i år”.

Läs mer hos Kitguru.

 

Geforce RTX 3060 Ti dyker upp hos EEC

Nvidia har i dagsläget inte avtäckt några andra Ampere-baserade grafikkortsmodeller än RTX 3070, RTX 3080 och RTX 3090. Däremot har det ryktats friskt om andra potentiella modeller, bland annat RTX 3060 Ti. Denna modell ser nu ut att vara mer än bara ett rykte. Fyra olika modeller av detta grafikkort har nu listats av Nvidias partnertillverkare Gigabyte hos Eurasian Economic Commission (EEC).

Läs mer hos OC3D.

 

Sverige är datasnålt och samtalsrikt i landjämförelse

I veckan publicerade Post- och telestyrelsen en rapport som visar på skillnaderna mellan nordiska och baltiska länder när det gäller datauppkoppling och mobilanvändning. Skillnaderna är ganska stora. I Finland surfar till exempel invånare tre gånger så mycket som svenskar men betalar ungefär lika mycket.

Läs mer hos vår systersajt Surfa.

Annons

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid