Small preview image

Microsoft har nu släppt sitt första Windows Vista Service Pack för offentlig nerladdning, både 32-bit och 64-bit versioner. De två versionerna kan laddas ner manuellt från Microsofts hemsida, men kommer inte att dyka upp på Windows Update för alla användare förrän nästa månad. Boxade versioner av Vista med SP1 förinstallerat ska redan finnas tillgängliga i butiker och kommer att ersätta de tidigare versionerna utan SP1. Även om Microsoft hävdar att många av de buggar som fanns i den senaste lanseringskandidaten av SP1 ska vara lösta finns det fortfarande ett par kända buggar och drivrutinsrelaterade problem som ska lösas.



De huvudsakliga förbättringarna ska vara ökad prestanda, kompabilitet, stabilitet och säkerhet. Ironiskt nog är flera av Symantecs program några av dem som ännu inte ska fungera med SP1, men man är medveten om detta och uppdateringar väntas dyka upp inom kort.


SP1 är bara tillgänglit i fem språk än så länge; Engelska, Franska, Tyska, Spanska och Japanska, medan övriga 20 språk eller liknande kommer att få vänta åtminstone ytterligare en månad.


:: Ladda ner Windows Vista SP1

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid