Small preview image

Microsoft har nu släppt en skarp version av sin Windows Home Server uppdatering Power Pack 3. Man publicerade en betaversion redan i slutet på juli och hade hoppats kunna få den skarpa versionen klar i samband med lanseringen av Windows 7. Anledningen till detta var att PP3 ger en hel del fördelar just för Windows 7-användare med utnyttjande av flera trevliga funktioner i Microsofts nya operativsystem.Microsoft har bland annat knytit an till biblioteksfunktionen i Windows 7 vilket betyder att alla datorer i med en Home Server connector har direkt tillgång till delade dokument på lagringsservern.Andra trevliga funktioner är schemalagd säkerhetskopiering där en Windows 7 dator kan ställas in för att vakna upp till en säkerhetskopiering och automatiskt återgå till viloläge när koperingen är slutförd.


Man har även förbättrat integreringen i Windows Media Center med automatisk lagring av TV-inspelningar och en konsolvy direkt i MCE-gränssnittet.


En komplett genomgång av Power Pack 3 finns på Microsofts hemsida och ska automatiskt installeras på WHS-system med Power Pack 2, från den 24 november.

Annons

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid