Microsoft har nu lyckats få pli på de senaste buggarna som dök upp i oktober 2018-uppdateringen för operativsystemet Windows 10 och släpper nu ut uppdateringen till allmänheten än en gång.

Den senaste stora uppdateringen till operativsystemet Windows 10 har varit allt annat än vänlig mot Microsoft. Uppdateringen som till en början lanserades till Windows 10-användare under oktober månad blev sedan tillbakadragen av Microsoft själva. Detta efter rapporter om att uppdateringen utan anledning raderade filer för vissa användare började dyka upp.

Efter att oktober 2018-uppdateringen blivit tillgänglig för användare av operativsystemet en andra gång framkom nya problem. Efter ett kort tag upptäcktes det att uppdateringen var inkompatibel med en uppsättning drivrutiner från Intel. Detta ledde till att Microsoft valde att blockera uppdateringen för användare som nyttjade de specifika drivrutinerna.

Nu har Microsoft bekräftat att företaget löst en rad olika buggar och problem med uppdateringen och att den nu ska vara tillgänglig för samtliga Windows 10-användare.

Uppdateringen bör installeras automatiskt för samtliga användare inom kort. Skulle detta inte vara fallet kan användare manuellt söka efter uppdateringen. Något som enkelt kan göras genom att använda sökfunktionen i operativsystemets aktivitetsfält och skriva in ”Sök efter uppdateringar”.

Lägsta pris på Prisjakt.se (Affiliate)

Annons

1
Leave a Reply

Please Login to comment
1 Comment threads
0 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Robert Schmidt Recent comment authors
  Subscribe  
senaste äldsta flest röster
Notifiera vid
Robert Schmidt
Gäst
Robert Schmidt

Error