10 började i veckan rulla ut i en ny testversion där vi för första gången får möjlighet att testa Microsofts sprillans nya webbläsare – Project Spartan. Än så länge är uppdateringen endast tillgänlig för användare i Microsofts Fast Ring-program men redan har det kompilerats färdiga ISO-filer för dem vanliga användare som vill vara snabbt ute.

Windows 10 Build 10049 är den första publika testversionen av Microsofts operativsystem som även omfattar webbläsaren Spartan. Den nya webbläsaren kommer med flera nyheter där främst en ny renderingsmotor ska ge bättre prestanda och funktionalitet som matchar webben idag. Project Spartan är likt Windows 10 fortfarande i betastadie men redan ska man kunna testa funktioner som att anteckna direkt på hemsidor, nya delningsfunktioner samt för amerikanska användare – styra Spartan med rösten genom den digitala assistenten Cortana.

För dem som inte vill vänta på att Microsoft släpper de officiella ISO-filerna för Windows 10 build 10049 finns de nu att ladda ner på följande länkar. Märk väl att operativsystemet är en testversion med buggar i olika grad och form.

Obs. ISO-filerna är sammanställda av en tredjepart men ska inte vara modifierade utan vara en exakt kopia av Microsofts Fast Ring-version.

Källa: Winaero

Relaterade artiklar

Annons

1
Leave a Reply

Please Login to comment
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
pege63 Recent comment authors
  Subscribe  
senaste äldsta flest röster
Notifiera vid
pege63
Gäst
pege63

fy fan vad segt allt blev och högerklicka på tex nätverkskort funkar ju inte alls, likaså dubbelklick skit med andra ord