Microsoft ska släppa ett utvecklingspaket för kontrollertekniken Kinect med stöd för sitt Windows-operativsystem under hösten. Detta kommer garanterat sätta fart på den redan spännande utvecklingen av olika Kinect-styrda applikationer men redan idag har företaget Win&i utvecklat ett Kinect-gränssnitt för Microsofts Windows 7 OS.

Win-and-I ska anspela på det faktum att användaren själv är den som kontrollerar och styr i Windows. Tanken är att Win&i ska låta användare både styra applikationer och navigera sig genom webbläsare eller Windows Media Center genom enkla handrörelser, något som låter spännande men som kanske inte ser ut att fungera helt klockrent idag.

Evoluce kallar man mjukvaran som gör det möjligt att styra sin Windows 7 PC med naturliga rörelser och Win&i säljer sin mjukvara till hemanvändare för runt 200 kronor inklusive moms. Mer information om Win&i och deras Windows Kinect-teknik finns att hitta på företagets hemsida, här nedan finns en demonstrationsvideo som visar hur tekniken kan användas.

Subscribe
Notifiera vid
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments