Western Digital har nyligen lanserat en ny extern hårddisk på marknaden som verkligen är något extra. Med stöd för USB 2.0/FireWire och i storlekar upp till 250 GB går det inte att klaga på prestandan eller lagringskapaciteten. Men det är ändå inte den primära nyheten med Western Digital Media Center. Även om namnet kanske lovar lite mer än vad det kan hålla är detta en riktigt featurerik extern hårddisk.
Media Center har t.ex. en integrerad 8-in-1 kortläsare, USB 2.0-hub (2 portar) och slutligen ett ”Dual-option” backup system.
Det är ett mycket enkelt system som med hjälp av en knapptryckning kan göra automatiska säkerhetskopior på din data eller en manuell backup vid behov. Dual backup-systemet gör det även möjligt att göra backups från flera källor.


Western Digital Media Center ser ut som ett ypperligt val speciellt för de med SFF-chassi som vill få lite mer utrymme och en kortläsare trots att det kanske inte finns plats för det i själva datorn. Men även vanliga användare kan få stor användning av Western Digitals nya alster, hur priserna kommer se ut i Sverige återstår dock att se.Läs mer om Western Digital Media Center.

Annons

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid