Som de flesta av er märkt har NH varit nere under ett antal timmar och för vissa kan det fortfarande vara omöjligt att komma åt sidan. Anledningen till detta är att vi bytte ISP under gårdagen vilket innebar att vi var tvungna att både flytta våra servrar fysiskt och peka om alla adresser för våra sidor. Denna ompekning tar olika lång tid för olika Internetleverantörer varav vissa kunde komma åt sidan redan under gårdagskvällen medan vissa fortfarande inte kommer fram. Vi beräknar dock att alla besökare ska kunna nå NH under dagens slut och förhoppningsvis uppleva en märkbart snabbare site.
Vi har haft vissa problem med hastigheten på vårt nätverk och anledningen har varit en överbelastad Internetuppkoppling. På vår förra ISP hade vi 20Mbit dedikerat för hela NordicHardwares nätverk, inkluderat alla spelsidor, vilket inte var tillräckligt då vi ofta krävde upp till 30Mbit.
Numera är vi hostade av DCS.net som tillgodosett oss med en bandbredd på 100Mbit vilket borde räcka gott och väl för hela nätverket ett tag framöver.


Vi hoppas att sidan numera fungerar snabbare och bättre men kan samtidigt meddela att detta bara är ett av flera steg mot ett ännu attraktivare NH som kommer att dyka upp inom en snar framtid.


Vi vill också passa på att tacka DCS.net och Inferno Online som hjälpt till med vårt ISP-byte.


Mvh,
Redaktionen


  • Kommentera i forumet
    Annons
  • Leave a Reply

    Please Login to comment
      Subscribe  
    Notifiera vid