Den som känner att vanligt internetsurfande innehåller för lite RGB-belysning kan glädja sig i att webbläsaren Vivaldi nu expanderar sitt stöd för smart belysning och utöver Philips Hue nu även kommer med stöd för Razer Chroma.

RGB-entusiaster som känner att vanligt internetsurfande har för lite flashiga ljuseffekter har sedan november 2016 kunnat använda webbläsaren Vivaldi för att matcha sin smarta belysning efter vad som visas i webbläsaren. Detta har dock varit låst till Philips produktfamilj Hue.

Nu har Vivaldis utvecklare däremot bekräftat att man ingått samarbete med Razer för att implementera stöd för företagets belysningssystem Chroma i webbläsaren. Förutsatt att användaren i fråga nyttjar Windows operativsystem. Från och med Vivaldi version 2.5 kommer användare ha möjligheten att synkronisera sina Chroma-produkter med webbläsarens aktiva tema eller efter vad som visas i det aktiva webbläsarfönstret.

För att aktivera Chroma-funktionen får användare ge sig in i webbläsarens flik för inställningar och scrolla ned mot botten av Theme-avdelningen. Här kan användare välja vilken Chroma-utrustad produkt som ska anpassa sig efter det aktiva fönstret. Dessa inkluderar tangentbord, datormöss samt musmattor. Webbläsaren får även stöd för enheter som kopplats med Chroma Link, till exempel bildskärmar, datorchassin och även datorstolar eller skrivbord.

Kryssas rutan ”Active Color from Active Page” ur kommer Vivaldi inte längre att anpassa belysningen efter den aktiva sidan i webbläsaren. Belysningen kommer istället att anta samma nyans som accentfärgen i det tema användaren har aktiverat.

Lägsta pris på Prisjakt.se (Affiliate)

Annons

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid