Under vår musbonanza anordnande vi en tävling i samarbete med Qpad där vi sökte efter våra läsares sjukaste CS:GO-klipp. Efter en lång övervägning har vi äntligen lyckats kora tre vinnare.

Hårdvara och Counter-Strike hör ihop, så under vår musbonanza i januari anordnade vi tillsammans med tillbehörstillverkaren Qpad en jakt efter våra läsares sjukaste CS:GO-prestationer.

Det har varit oerhört spännande och roligt att gå igenom alla era fantastiska bidrag och efter en långdragen beslutsprocess så kan vi presentera tre lyckliga vinnare.

Vinnare av första pris – Blaxxor

Grattis till en Qpad DX-20 + En specialdesignad musmatta från Qpad.

Motivering: Ibland är det inte lätt att hålla sig kall men Blaxxor visar verkligen hur fantastiska frallor man kan landa om man har is i magen.

Vinnare av andrapris – Stefan Karlsson

Grattis till en Qpad 8K Optical + En specialdesignad musmatta från Qpad.

Motivering: Stefan visar upp vad som förmodligen kan vara en av de bästa en mot fem-lägena som vi sett. Med disciplin plockar Stefan ner motståndarna en och en och avslutar dessutom med att sätta ett saftigt deagle-HS.

Vinnare av tredjepris – Simon Williamsson

Grattis till en Qpad OM-75 + En specialdesignad musmatta från Qpad.

Motivering: En klassiker i vår mening. Anti-Eco på Inferno gömd bakom de typiska sandsäckarna i topp-banan kliver Simon fram och delar ut ett par mustiga kulor med sin Five-Seven, och lyckas till och med plocka ner hela motståndarlaget. För att sedan nonchalant kliva över sina offer samtidigt som han visslar glatt.


För vidare information angående era vinster är ni välkomna att skicka ett mail till: johan.pettersson[snabel-a]nordichardware.se

Vi vill tacka alla våra läsare som varit med och bidragit med sina CS:GO-prestationer och gjort den här tävlingen lyckad. Vi har haft riktigt roligt när vi gått igenom alla bidragen och även fast det var tufft att utse endast tre vinnare så känner vi efter en lång övervägning att vi är trygga i vårt beslut.

GGWP

Annons

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid