Idag lanseras Battlefield 1 och för att fira en av årets största lanseringar tävlade vi ut spelkoder för PC-versionen av spelet – här är de tre lyckliga vinnarna.

Battlefield är en av spelhistoriens mest kända actiontitlar och med Battlefield 1 är det dags att inta skyttegravarna från första världskriget. För att fira denna glädjande spellansering bad vi er bidra med era roligaste och fyndigaste Battlefield-inspirerade emojiskommentarer och av hundratals deltagare har vi nu i en plågsamt svår gallringsprocess utsett tre värdiga vinnare.

Johan Asplund

Emoji-sträng: ?‍?‍?➡️??➡️?➡️???

Motivering: Battlefield har som alla bra spel en tendens att ta över ditt liv. med spruckna förhållande och pizza-orgier i våldets tecken personifierar Johan detta allt för väl.

Michael Larsson

Emoji-sträng:

?+?=☠
?+?+?=?
??+??+??=???

Motivering: Michael fångar redaktionens gunst genom att visualisera en klassisk spelkväll i BF1. Hästburgare, bombdöd och kavalleriseger. Länge leve Battlefield!

Jakob Shamone

Emoji-sträng: ?????☠?????

Motivering: En äkta gamer lämnar inget åt slumpen. Koppla bort omvärlden och ladda med alla vapen du kan komma åt, nu blir det strid på slagfältet!

Stort grattis till alla vinnare och tack till alla som deltog med fantastiska emoji-

I samarbete med Kinguin
I samarbete med Kinguin

kommentarer, ni var många som var värda en seger så lycka till i nästa tävling.

OBS. Vinnarna kommer att kontaktas av NordicHardware på Facebook.

Tävla och vinn Battlefield 1 lagom till lanseringsdagen

Lägsta pris på Prisjakt.se (Affiliate)

Annons

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid