Samsung Galaxy S IV kommer att lanseras officiellt natten till fredag i New York men redan nu sägs en första förhandstitt på video dykt upp på internet. En fullt fungerande Samsung-telefon med samma design vi såg på de läckta bilderna häromdagen visas här upp framför kameran.

Precis som tidigare uppgifter kan det mycket väl vara en tidig prototyp eller en falsk kopia av en Samsung-telefon. Men allt från batteri till touchwiz-gränssnittet i videon ser ut att stämma överrens med Samsungs egna produkter. Den Galaxy S III-inspirerade design vi kunde skönja på bilderna under gårdagen ser ut att stämma överrens, samtidigt som vi också kan identifiera vad verkar vara två SIM-kortplatser. Om detta skulle vara en allmänn funktion för Galaxy S IV eller bara något som nyttjas i vissa regioner är däremot oklart.

I övrigt kan vi konstatera att om de senaste ryktena kring Samsung Galaxy S IV stämmer ser det ut att bli en telefon med klara släktdrag från sin föregångare rent designmässigt. Under huven väntas vi hitta en 5-tum stor amoledskärm med 1 080 x 1 920 pixlars upplösning och en kraftfull Samsung Exynos 5 Octa-processor med totalt åtta processorkärnor (4×4). Andra läckta specifikationer talar om en 13 megapixelskamera och stöd för trådlös laddning.

Relaterade artiklar:

Annons

4
Leave a Reply

Please Login to comment
4 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
triDaveAnton Karmehedthis Recent comment authors
  Subscribe  
senaste äldsta flest röster
Notifiera vid
this
Medlem
this

Går det att se hur stor kapacitet batteriet har? Har inte möjlighet att kolla det nu.

triDave
Gäst

Skulle köpa den omg ifall den har två simplatser!!

Medlem
Redfaction

Hoppas den är en förkopia, då den är väldigt seg.