Sony LSPX-A1 är en TV-möbel med inbyggd 4K-projektor

Stilren TV-möbel med allt du behöver för hemmabioupplevelsen

1

Under CES brukar det finnas många nya TV-apparater, Sony tog det hela ett steg längre och visade upp LSPX-A1, en ”TV-möbel” med inbyggd 4K-projektor.

Att få en gigantisk bild med hjälp av en projektor är nog något som intresserar många. Sony visade under CES 2018 upp sin senaste allt-i-ett-lösning där projektorn tillsammans med högtalare byggts in i en stilren ”TV-möbel”.

Sony LSPX-A1 visar upp en 120 tum stor bild med 4K-upplösning och projektorn i sig behöver inte vara längre ifrån den yta som bilden projiceras på än omkring 30 centimeter. Något som går i led med det faktum att hela riggen är en enda stor TV-möbel, ironiskt nog utan TV.

Trots att rummet där möbeln visades upp inte var helt mörklagt så var det ändå bra bildkvalité som det bjöds på. Detta tack vare Sonys SXRD-teknik som projektorn baseras på vilket också är Sonys spjutspetsteknik när det gäller 4K-projektorer.

Sony LSPX-A1 kommer med inbyggda högtalare

Sony har även förstått att det inte bara är bildupplevelsen som spelar roll i en hemmabio, utan även ljudet. De övre delarna av möbelns ben är gjorda i glas och genom vibrationer agerar dessa diskanthögtalare som utöver de högtalare som finns i själva möbeln ska bidra med en ljudbild som projiceras 360 grader runtom i rummet.

I den övre delen har Sony fått plats med tre stycken mellanregister samt en centerhögtalare. I möbelns botten finns det även en dedikerad subwoofer för en komplett hemmabioupplevelse.

Vad blir då prislappen för detta paket och när kan vi förvänta oss att det dyker upp i butik? LSPX-A1 kommer att lanseras under våren 2018 och prislappen hamnar på smått imponerande 300 000 kronor. Ganska saftigt, men på den ljusa sidan så slipper man ha en separat TV-bänk och slipper lägga pengar på ett separat ljudsystem.Presenteras i samarbete med:

Lägsta pris på Prisjakt.se (Affiliate)

Annons

1
Leave a Reply

Please Login to comment
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Henko Recent comment authors
  Subscribe  
senaste äldsta flest röster
Notifiera vid
miloheke
Medlem
miloheke

Cool produkt, men kändes knappas som en designmässig fullträff.