Corsair Lapboard låter PC-spelare även vara soffpotatisar

Nu finns det ingen anledning att någonsin lämna soffan.

1

Corsair följer upp sin produkt Lapdog med en ny version kallad Lapboard, designad för den som vill hålla sig i soffan men ändå använda mus och tangentbord.

Få datorstolar är lika avslappnande som en ordentlig soffa eller fåtölj. Dock är dessa inte optimala platser för användandet av datormöss eller tangentbord. Det var detta Corsair hade i åtanke när man designade Lapdog.

Under CES 2018 visar Corsair upp produkten som tar över facklan från Lapdog, nämligen Lapboard. Grundtanken är densamma: en bräda som du har i ditt knä och placerar ditt tangentbord i och som även har en dedikerad plats för användandet av en datormus.

Corsair har dock tagit konceptet till nästa nivå. Då Lapdog var kabelbunden så är Lapboard tack vare Corsairs nya tangentbord K63 och nya mus Dark Core RGB helt trådlös.

Lapboard är även smidigare än föregångaren. Både i själva sättet som tangentbordet fästs i enheten samt rent storleksmässigt.

Priset springer iväg för den kompletta lösningen

Corsair har dragit ner priset rejält för Lapboard jämfört med Lapdog. Medans den första generationens produkt kostade cirka 1 500 kronor så kommer Lapboard med en prislapp på omkring 500 – 600 kronor.

Priset springer dock iväg när man även måste införskaffa ett kompatibelt tangentbord samt datormus. Både tangentbordet K63 och den trådlösa musen Dark Core RGB kostar runt 1 000 kronor styck, vilket då ökar slutpriset för riggen markant.

Hur som helst så är Lapboard ett steg i rätt riktning och är ett tillbehör värt att ha i åtanke om man föredrar soffan framför datorstolen men ändå vill använda kraften hos sin speldator.Presenteras i samarbete med:

Lägsta pris på Prisjakt.se (Affiliate)

Annons

1
Leave a Reply

Please Login to comment
1 Comment threads
0 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Recent comment authors
  Subscribe  
senaste äldsta flest röster
Notifiera vid
Medlem
Viktor Kock Appelgren

Om man bortser från att den trådade Lapdog har kostat 600kr ganska länge 😉

Lapdog var nog ett av de bästa sakerna jag köpt på länge.
Tråkigt att se att denna bara är kompatibel med K63 stället för K70. Även i chilläge vill man ha numpad!